معاون وزیر بهداشت گفت: حدود ۹۷ درصد میزان مرگ و میر کرونایی در افراد بالای ۵۰ است، زیرا هرچه سن بالا میرود، دیابت و فشارخون اثر تشدید کننده دارد و با کرونا آسیب پذیری بیشتر میشود.
وی ادامه داد: علت اصلی افزایش بیماران بدحال کرونایی مراجعه با تأخیر آنها به مراکز درمانی است که این عامل سبب میشود کمک کردن به آنها کمتر و کار بیمارستانها بیشتر شود.
معاون درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: همچنین بیشتر مبتلایان بدحال بیماری کووید۱۹، در سنین بالا و توأم با بیماری پیش زمینهای دیابت و فشارخون هستند که نیاز به مراقبتهای ویژهای دارند.
آقای دکتر جانبابایی افزود: چنانچه درصد آلودگی ویروس کرونا در افراد مسن یا بیماران پیش زمینهای دیابت و فشار خون بیشتر شود مرگ و میر بالا میرود لذا برای کاهش میزان مرگ میر، مبتلایان باید زودتر مراجعه کنند و همچنین سالمندان که در برابر این ویروس آسیب پذیرتر هستند محافظت بیشتری شوند.
وی گفت: حدود ۹۷ درصد میزان مرگ و میر کرونایی در افراد بالای ۵۰ است از این رو هر چه سن بالا میرود دیابت و فشارخون اثر تشدید کننده دارد که با کرونا آسیب پذیرتر میشوند.
معاون درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی افزود: رفت و آمدهای خانوادگی و میهمانیهای خانگی سبب شده است افراد مسن به این بیماری مبتلا شوند و هنگامی که برای درمان به بیمارستان میآیند به مراقبت سختی نیاز دارند.
آقای دکتر جانبابایی تأکید کرد: هموطنان برای مهار ویروس کرونا و کاهش مرگ و میرها مراقبتها را از خانه شروع کنند، چون صِرف رعایت مقررات بهداشتی در سطح جامعه کفایت نمیکند.
وی افزود: با تلاش مضاعف کادر درمان، مراقبتهای خوب و وجود تیمهای حمایت کننده و روشهای پیشرفته درمانی تلاش میشود میزان بار ویروس کرونا و مرگ و میر آن کمتر شود.