رئیس جمهور گفت: ستاد ملی کرونا به زودی طرحی جامع را برای مدیریت مرحله جدید بیماری بررسی می کند و به تصویب می رساند.
رئیس جمهور تصریح کرد: فرایند طی شده در مدیریت مقابله با کرونا در کشور از ابتدای شیوع این ویروس تاکنون با فراز و فرودهایی همراه بوده که با توجه به کسب اطلاعات و اقدامات انجام گرفته، تجارب بسیار مغتنم و ارزشمندی است.
آقای روحانی با اشاره به اینکه ممکن است در این مسیر در برخی مواقع با کاستیها و یا ناهماهنگیهایی مواجه بوده باشیم، گفت: ستاد ملی کرونا به عنوان مرجع اصلی تصمیم گیری برای مقابله با این بیماری، نیازمند بررسی طرحی جامع برای مهار بیماری در مراحل پیشگیری، پیگیری، محدود سازی و درمان جدید است.
رئیس جمهور افزود: با توجه به مولفههای مهمی، چون تاب آوری اقتصادی که در اثر تحریمهای ظالمانه ایجاد شده است، حفظ سلامت مردم به عنوان اولویت اصلی نظام همیشه مورد تاکید بوده و ستاد ملی کرونا به زودی طرحی جامع را برای مدیریت مرحله جدید بیماری مورد بررسی و به تصویب خواهد رساند.
آقای روحانی با بیان اینکه طرح جامع میبایست با توجه به تجارب گذشته، تمامی نقاط کشور را متناسب با وضعیت شیوع بیماری تحت پوشش قرار دهد، افزود: در این طرح جامع وظایف تک تک کمیتههای تخصصی به صورت شفاف مشخص شده است و در کمترین زمان و بدون پیچیدگیهای بروکراتیک و رفت و برگشتهای اداری دستگاههای ذیربط در اسرع وقت به وظایف تعیین شده عمل میکنند.
مصوبات براساس تقسیم بندی کشور به سه بخش زرد، قرمز و بحرانی یکپارچه سازی می شود
رئیس جمهور افزود: با توجه به مصوبات گوناگونی که تاکنون ستادملی مقابله با کرونا داشته است، میبایست با یکپارچه سازی تمامی مصوبات و تصمیمات براساس تقسیم بندی کشور به سه بخش زرد، قرمز و بحرانی اقدام شود تا براساس هریک از این وضعیتها سیاستهای مقابلهای و اعمال محدودیتها عملیاتی شود.
آقای روحانی طراحی سناریوی اقناع و هدایت افکار عمومی متناسب با طرح جامع را از الزامات اجرای دقیق این طرح عنوان کرد و افزود: ستادهای استانی با توجه به این طرح که اختیاراتی به آنان تفویض خواهد شد، موظف به اجرای سیاستهای ابلاغی متناسب با وضعیت ایجاد شده در استان خود در قالب طرح جامع خواهند بود.
آقای روحانی در این جلسه همچنین با قدردانی از همکاری منسجم همه کمیتههای تخصصی ستاد مقابله با کرونا با قرارگاه عملیاتی این ستاد بویژه در اعمال محدودیتهای اخیر و تعطیلی کسب و کارها از ساعت ۱۸ با توجه به محدودیت اطلاع رسانی در این زمینه، از مردم نیز بخاطر اجرای مصوبات ستاد ملی کرونا و رعایت محدودیتها برای قطع کامل زنجیره ابتلای ویروس، تشکر کرد.
مثلا فسفودی ها و کبابی ها فقط 3 ساعت ظهر و سه ساعت شب باز باشند.
طلا فروش ها پلاسکوها فقط صبح ها باز باشند.
حوزه پوشاک و پارچه عصرها باز باشند.
باشگاهها فقط عصرها باز باشند.
تعطیل کردن همه مشاغل تو یک ساعت بشدت کار غیر کارشی است.
یکماه تعطیل شدن برخی مشاغل که عصرها و شب ها درآمد دارند بشدت کار خطرناکی است.حتی باعث از هم پاشیدن زندگی های خانواده های کم درآمد خواهد شد.
اصلا اصناف در این تعطیلی ها نقشی ندارند و تمام تصمیمات ستاد کرونا توسط مدیران کشوری و لشکری دولت انجام میشود معلوم است یک مدیر دولت نمیتواند برای بازاریان و حمل و نقل شهری تصمیم گیری کند.مدیر دولتی حقوق 15 تا 30 میلیونی خودش را سر برج میگیرد و فکری برای اون بازاری و اجاره مغازه و اجاره خونه اش هم نمیکند.
خود صنف بازار و رانندگان باید در ستاد کرونا حق نظر و تصمیم گیری داشته باشند.
ناسلامتی دارید نون بازاریان و رانندگان را آجر میکنید.حداقل برای نظراتشان احترام قایل شوید.
حتما باید یک اعتراض خیابانی خطرناکی راه بیوفتد تا آثار تصمیمات غیرکارشناسی ستاد کرونا را ببینید.
در این ستاد کرونا نمایندگان بازاریان اتحادیه ها رانندگان گروههای اجتماعی مخصوص زنان جوانان بازنشستگان ورزشکاران هنرمندان هیچ نقشی ندارند.درحالیکه تمام تصمیمات ستاد کرونا روی درآمد و زندگی و کار و حتی تفریح و آرامش خانواده ها و زنان و جوانان بازنشستگان این مملکت تاثیر دارد.
حتی تایم زمانی و جغرافیایی استانها هم نادیده گرفته شده.
در شمال و شرق کشور ساعت 6 عصر تقریبا زودتر از نقاط دیگر غروب را می بینند و هوا سردتر است و کمتر از این مقررات ساعتی آسیب می بینند.
اما در جنوب و غرب کشور هم هوا گرمتر است و هم غروب دیرتر است و باید ساعت کاری تا 8 شب باشد.
سکوت شما و حمایت کورکورانه شما رسانه ها از تصمیمات ستاد کرونا عواقب بدی خواهد داشت.
بفکر مردم مستضعف باشید.