محققان در مطالعات آزمایشگاهی مشاهده کردند چای سبز و آب انار از عفونت کروناویروس در سلولها پیشگیری میکند.
به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سیما؛ به گفته تیم تحقیق، ویروسهای تنفسی ابتدا نواحی بینی، دهان و گلو را آلوده میکنند و در آنجا تکثیر شده و باعث بروز علائم میشوند و حتی ممکن است به میزبان جدید هم منتقل شوند.
به گفته محققان، پیشگیری از عفونت اولیه یا کاهش بار ویروسی عفونت موجب تسکین علائم، پیشگیری از انتقال به مجاری تنفسی تحتانی یا انتقال به فرد دیگر میشود.
تیم تحقیق بدین منظور به بررسی تأثیر احتمالی محصولات گیاهی در جهت غیرفعال سازی ویروس کرونا و آنفلوانزا برآمدند.
در این مطالعه اب شاهتوت هم مورد بررسی قرار گرفت، اما هیچ نتیجهای مشاهده نشد.
این مطالعه نشان داد که چای سبز و آب انار در زمان کشت با سلول در محیط آزمایشگاه توانستند ویروسهای آنفلوانزا و کرونا را نابود کنند.
محققان این خاصیت را ناشی از pH اسیدی این عصارههای گیاهی میدانند که میتوانند به طورمستقیم موجب غیرفعال شدن ویروسها شوند. همچنین وجود پلی فنولهای نظیر کاتچین، تانن و فلاوونوئید هم میتوانند بر پروتئینهای ویروسی تأثیر گذارند.