آخرين يافته هاي علمي؛
مصرف منظم گردو و کاهش خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي
محققان علوم پزشکی در بارسلونا اعلام کردند مصرف منظم گردو خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از پایگاه خبری یورک الرت؛ محققان علوم پزشکی در بارسلونا اعلام کردند مصرف منظم گردو خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.
این مطالعه که بزرگترین و طولانیترین مطالعه در زمینه تاثیر مصرف منظم گردو در سالخوردگان است نشان میدهد با مصرف این ماده حیاتی، میتوان غلظت زیست نشانگرهای التهاب را کاهش داد و از خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی کاست.
دکتر امیلیو راس و همکارانش معتقد است با بررسی بیش از ۶۰۰ سالخورده که روزانه بین ۳۰ تا ۶۰ گرم گردو به مدت دوسال مصرف میکردند، آنها را مورد بررسی دقیق قرار دادند.
در این مطالعه مشخص شد میزان نشانگرهای التهاب به دنبال مصرف منظم گردو، تا ۱۱ و نیم درصد کاهش یافته است.
دکتر امیلیو راس افزود التهاب حاد یک روند فیزیولوژیک است که به فعالیت سيستم ایمنی به دنبال جراحت یا تروما یا عفونت بر می گردد و دفاعی بسیار مهم در بدن است؛ التهاب کوتاه مدت به ترمیم زخمها و مبارزه با عفونتها منجر میشود، ولی التهاب مزمن، بر اثر عواملی همچون تغذیه ناسالم، چاقی، استرس یا فشار خون بالا ایجاد میشود و به دستگاههایی همچون دستگاه قلبی عروقی آسیب میزند.
محققان بر این باورند که میتوان به سالخوردگان، مصرف منظم آجیل، به ویژه گردو را پیشنهاد کرد تا از بیماریهای قلبی عروقی، تا حد زیادی، در امان بمانند.