دسترسی نداشتن ۸۱ روستا در استان همدان به اینترنت/ همگام سازی آموزش چگونه؟
"شاد" یا شبکه آموزش دانش آموزان راهی مناسب برای تحصیل دانش آموزان در تعطیلات کرونایی است؛ اما دانش آموزان برخی روستاها به این شبکه دسترسی ندارند!
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز همدان، معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان همدان میگوید ۹۵ درصد دانش آموزان استان همدان در سامانهی شاد با استفاده از کد ملی و تاریخ تولد احراز هویت شده اند که البته باید مطابق با سیستم دانش آموزی مدرسه باشد.
این سامانه اینترنت مصرف نمیکند و تنها برای اتصال نیاز است. مشکل سرعت اینترنت در ساعات ۱۰ تا ۱۲ صبح به دلیل تراکم استفاده است که پیشنهاد میشود دانلودها و سایرکارهای جانبی به ساعات دیگر موکول شود.
برای دسترسی به همهی محتواهای درسی تمام مقاطع و دانلود آنها سامانه مدیریت یادگیری الکترونیکی یا همان سیستم LMS در دسترس است. اما به گفتهی آقای نوروزی کارشناس مخابرات استان ۸۱ روستا در استان هیچ دسترسی به اینترنت ندارند. آقای بحیرایی هم میگوید ۱۰ درصد دانش آموزان یعنی ۲۵ هزار نفربه دلایل مختلف آنلاین نیستند که ۱۴ هزار نفرشان گوشی هوشمند و مابقی به اینترنت دسترسی ندارند.
قرار است کمیته امداد امام خمینی برای ۲ هزار دانش آموز تحت پوشش گوشی هوشمند تهیه خواهد کرد و برای تامین ۱۲ هزار گوشی دیگر، ۵۰ درصد هزینه تامین شده است و برای تکمیل آن نیازمند کمک خیرین است.
آقای بحیرایی همچنین از راههای دیگری برای ادامه تحصیل این دانش آموزان خبر میدهد که شامل بستههای آموزشی از جزوهها گرفته تا دی وی دیهای آموزشی که در مناطق محروم از اینترنت ، بین دانش آموزان فاقد گوشی توزیع میشود.
مبنای قبولی هر دانش آموز در این مناطق ، فهم آنان از تدریس معلم خودشان است که ملاک تعیین نمره به شمار می آید. به این ترتیب هیچ دانش آموزی بازمانده از تحصیل نخواهد بود.