رئیس گشتهای مشترک تعزیرات حکومتی استان تهران از تعطیلی دو کارگاه غیرمجاز پیاز سرخ کرده که متعلق به سازمانی دولتی بود، خبر داد.
وی گفت: به جهت اینکه محصولات این کارخانه سلامت مردم را به خطر میانداخت به دستور سرپرست دادسرای جرایم پزشکی این دو کارگاه پلمب شد.
در این دو کارگاه بیش از ۵ تن روغن هم موجود بود که به جای مصرف خانوار در این کارگاه نگهداری میشد و همه این اقلام روغن نیز از یکی از فروشگاههای زنجیرهای شهر ری برای توزیع با قیمت مصوب میان مردم منتقل شد.
وی از مردم خواست حتما از اصالت پیازهای سرخ شده بسته بندی در موقع خرید مطمئن شوند چرا که بسیاری از این محصولات در فضایی غیربهداشتی تولید میشود.
مدیحی گفت: جالب است که این دو کارگاه تاییدیه سلامت بهداشت خصوصی را هم داشتند، اما چون مورد تایید مراکز بهداشت دانشگاههای علوم پزشکی نبودند، پلمب شدند.