مرکز آمار ایران اعلام کرد: مقایسه عملکرد کشتارگاههای رسمی کشور در مهر ۱۳۹۹ با ماه مشابه سال ۱۳۹۸، نشاندهنده افزایش ۵۵ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز است.
بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ۲۲،۴ هزار تن، ۵۷ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را در ماه گذشته به خود اختصاص داده است.
نتایج این طرح، نشان میدهد گوشت گوسفند و بره با ۱۳.۵ هزار تن، بز و بزغاله با ۲.۹ هزار تن و سایر انواع دام با ۷۹۴ تن، بهترتیب ۳۴ درصد، ۷ درصد و ۲ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص دادهاند.
بر اساس اعلام مرکز آمار ایران، مقدار تولید گوشت در مهر ۱۳۹۹ نسبت به ماه مشابه سال ۱۳۹۸ برای گوسفند و بره ۵۳ درصد، برای بز و بزغاله ۳۸ درصد، برای گاو و گوساله ۶۱ درصد، برای گاومیش و بچهگاومیش ۱۳۰ درصد افزایش، و برای شتر و بچهشتر ۳۹ درصد کاهش داشته است.
همچنین نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان میدهد که مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور در مهر ۱۳۹۹ نسبت به شهریور ۱۳۹۹ در حدود ۱ درصد کاهش داشته است.