پلاک کوبی دام ها برای دریافت نهاده
دامداران و مرغداران اصفهانی برای دریافت نهاده، دام هایشان را پلاککوبی کنند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ معاون سلامت اداره کل دامپزشکی اصفهان با بیان اینکه دامداران و مرغداران باید کد یکتا را که در سامانه بازارگاه تعریف شده است برای دریافت نهاده دریافت کنند گفت: انبارها و تعاونیها هم باید این کد یکتا را داشته باشند تا نهاده به مقصد آنها حمل شود.
محمد کشتکار با اشاره به اینکه ثبت نام در این سامانه تا پایان آبان ادامه دارد گفت: تمامی اطلاعات دام و طیور استان اصفهان و کشور شامل تعداد دامها، جوجه ریزی، دارو و واکسن و گواهیهای در سامانه یکپارچه قرنطینه به صورت آنلاین ثبت میشود.
وی با بیان اینکه هر گونه نقل و انتقال، واردات و صادرات دام زنده و فرآوردهها و نهادهها مستلزم دریافت گواهی است گفت: سامانه یکپارچه قرنطینه دامپزشکی و سامانههای سازمان جهاد کشاورزی و تشکلها و سامانه قاچاق کالا و ارز و سامانه بازارگاه با هم مرتبط هستند.
کشتکار با اشاره به اینکه با توجه به اینکه هر گونه نقل و انتقال دام و فرآوردههای خام دامی به صورت آنلاین در سامانه یکپارچه قرنطینه ثبت میشود گفت: این سامانه میتواند در زمینه کنترل قاچاق دامها و کنترل نهادهها به سازمانهای جهاد کشاورزی و صنعت معدن و تجارت و نیروی انتظامی کمک کند.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی اصفهان با بیان اینکه تعداد واحدهای مرغداری گوشتی و تخمگذار و پرورش بوقلمون و دیگر ماکیان باید راستی آزمایی شود گفت: نهاده بر اساس پروانه، جوجه ریزی و اطلاعات سامانههای جی آی اس، سماسط و قرنطینه به آنها اختصاص پیدا میکند.
کشتکار با بیان اینکه بیشتر گاوداریهای صنعتی استان پلاک کوبی شده هستند گفت: همه گاوداریهای صنعتی باید پروانه داشته باشند و تک تک گاوها باید پلاک گذاری و هویت دار شوند.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی اصفهان گفت: مقرر شده است که تمام گاوهای روستایی و غیر صنعتی با محوریت جهاد کشاورزی و با کمک اتحادیه و تعاونیها در یک ماه باقی مانده، پلاک کوبی شوند و بر اساس آن نهاده دریافت خواهند کرد.
وی افزود: حدود ۶۵ درصد دامهای این استان که بیشتر آنها گاوداریهای صنعتی هستند، پلاک کوبی شدند.
اصفهان رتبه نخست تولید گوشت مرغ و بوقلمون، رتبه چهارم تولید گوشت قرمز، رتبه دوم تولید تخم مرغ و رتبه اول تولید شیر خام و رتبه سوم تولید عسل کشور را داراست.
این استان دارای بیش از چهار میلیون و ۸۰۰ هزار راس انواع دام است که این خطه را به یکی از قطبهای تولید فرآوردههای دامی در کشور تبدیل کرده است.
اصفهان همچنین دارای ۲ هزار و ۶۰۰ واحد مرغداری صنعتی، ۱۷ کشتارگاه طیور و ۳۳ کشتارگاه دام و بیش از ۱۰ هزار مرکز بستهبندی و عرضه فرآورده خام دامی است.