به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ؛ اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس از جو بایدن رئیس جمهور منتخب و پیروز انتخابات ریاست جمهوری آمریکا خواست روند تاریخی سیاستهای ظالمانه آمریکا را اصلاح کند.
به گزارش وبگاه خبری العهد، اسماعیل هنیه از جوبایدن درخواست کرد روند تاریخی سیاستهای ناعادلانه آمریکا در حق ملت فلسطین را اصلاح کند چرا که اعمال چنین سیاست هایی، آمریکا را شریک بی عدالتی و تجاوزگری قرار داده و به ثبات و امنیت منطقه و جهان آسیب رسانده است.
پس از اینکه رسانههای آمریکایی خبر پیروزی جو بایدن نامزد دموکراتها در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را اعلام کردند، اسماعیل هنیه اظهار داشت: ملت فلسطین در طول دهههای گذشته از حمایت و جانبداری کامل دولت آمریکا از رژیم اشغالگر اسرائیل رنج برده اند، ولی دونالد ترامپ و دولت وی بیشترین حمایت را از اشغالگر بر ضد حقوق ملی فلسطینیها انجام داد.
رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس از دولت منتخب آمریکا خواست از طرح موسوم به «معامله قرن» صرف نظر و تصمیمات مرتبط با به رسمیت شناختن شهر قدس به عنوان پایتخت اسرائیل و انتقال سفارت آمریکا از تل آویو به قدس را لغو کند، چون این تصمیم مغایر با تمام مواضع و قطعنامههای بین المللی است.
هنیه همچنین از بایدن خواست به تمام تصمیمات (دولت ترامپ) مربوط به تلاشها برای از بین بردن مسئله آوارگان فلسطینی به ویژه کاهش حمایت واشنگتن از آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) پایان دهد.
رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس همچنین از دولت آمریکا خواست به اراده و خواست ملت فلسطین، گزینههای دموکراتیک و مسیر مبارزه آنان احترام بگذارد و نیز اعمال فشارها بر دولتها و ملتهای منطقه با هدف تحمیل عادی سازی روابط با رژیم اشغالگر را متوقف سازد.
اسماعیل هنیه در ادامه گفت: ملت فلسطین به مبارزه با تمام ابزارها و روشهای قانونی برای پایان دادن اشغالگری، رسیدن به اسقلال و بازگشت به سرزمین خود ادامه خواهد داد. ما با قدرت در مسیر تقویت روند وحدت ویکپارچگی ملی و انسجام و همسویی داخلی میان فلسطینیها برای مقابله با تمام چالشها برای نابودی مسئله فلسطین ادامه خواهیم داد.
اسماعیل هنیه تصرح کرد همچنین به تلاشها برای رسیدن به اهداف ملت ما و خواستههای ملی آنان ادامه خواهیم داد. گفتنی است دولت دونالد ترامپ به منظور تحمیل فشار حداکثری بر دولت تشکیلات خودگردان فلسطین برای پذیرش شروط واشنگتن در روند سازش با رژیم صهیونیستی، کمکهای سالانه خود به آژانس امداد رسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی «آنروا» را محدود کرد.