آموزش توییتر برای افراد مبتدی
برای توییت زدن باید در توییتر حساب کاربری داشته باشید، که البته ایجاد حساب کاربری است.
به گزارش
گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سيما؛ توییتر یک شبکه اجتماعی است که امکان تبادل افکار، لینک، عکس یا فیلم را برای کاربران فراهم میکند و مجرایی است که شما را از اخبار روز دنیا باخبر میکند. به هر پست در توییتر “توییت” گفته میشود که میتواند شامل لینک، مقاله، عکس یا فیلم باشد و نباید بیشتر از ۱۴۰ کاراکتر در هر پست استفاده شود. برای توییت زدن باید در توییتر حساب کاربری داشته باشید، که البته رایگان هم هست.
تنها چیزی که نیاز دارید:
کامپیوتر متصل به اینترنت
ایمیل
در ادامه قصد داریم قدمبهقدم روش ساخت اکانت توییتر با استفاده از ویندوز ۱۰ را به شما عزیزان آموزش دهیم.
مرحله ۱: به وبسایت توییتر بروید (وی پی ان نیاز دارید، چون این سایت فیلتر است) و در صفحهٔ بازشده، دنبال فرم sign up باشید.
مرحله ۲: روی عبارت sign up for twitter کلیک کنید.
مرحله ۳: نام و شماره موبایل خود را وارد کنید. بهجای شماره موبایل میتوانید ایمیل وارد کنید. اگر توییتر اطلاعات واردشده را تأیید کرد، روی عبارت Next کلیک کنید.
مرحله ۴: در صفحه بازشده با انتخاب گزینه اول، دوستان و مخاطبانتان از حضور شما در توییتر باخبر میشوند. همچنین گزینهٔ دیگری برای دریافت یا عدم دریافت تبلیغات وجود دارد. سپس کد تأیید به شماره موبایلی که وارد کرده بودید ارسال میشود. کد تأیید را وارد کنید و روی Next کلیک کنید.
مرحله ۵: یک رمز انتخاب کنید- رمزهای آسان مثل تاریخ تولد یا نام فرزندتان را انتخاب نکنید. درصورتیکه رمز سادهای انتخاب کرده باشید، توییتر با ارسال پیامی رمز مطمئنتری خواهد خواست.
مرحله ۶: سپس صفحهٔ دیگری باز میشود تا موضوعات موردعلاقه خود را انتخاب کنید. بعد از انتخاب Next را بزنید. توییتر چند اکانت مرتبط با علاقهمندیهایتان را به شما پیشنهاد خواهد داد. در صفحهٔ بعد دربارهٔ دریافت یا عدم دریافت اعلانهای توییتر سؤال پرسیده خواهد شد. بعد از انتخاب گزینه موردنظر روی Next کلیک کنید، اکانت تان ساخته شد، به همین راحتی.
مرحله ۷: نام کاربری شخص یا چیزی که میخواهید دنبال کنید را در قسمت جستجو وارد کنید و سپس روی search کلیک کنید. اکانتهای مشابه با نامی که وارد کردهاید، نمایان خواهد شد.
مرحله ۸: در قسمت who to follow، شخص یا چیزی که دنبالش بودید را فالو کنید.
حالا تایم لاین (Time Line) خود را مشاهده میکنید. در تایم لاین میتوانید توییت اکانتهایی که فالو کردهاید را مشاهده کنید.
در پایین صفحه قسمتی به نام Trends for you قرار دارد که موضوعات داغ و بحثبرانگیز توییتر را با شما در میان میگذارد. با کلیک روی هشتگ ها، توییتهای بیشتری خواهید دید.
مرحله ۹: در قسمت notification میتوانید فالورهای جدید، افرادی که شما را تگ کردهاند یا ریتوییتها را مشاهده کنید.
مرحله ۱۰: با کلیک کردن روی آیکون پروفایل در گوشه سمت راست و با انتخاب edit profile میتوانید عکس پروفایل یا پسزمینه صفحهتان را تغییر دهید. با کامل کردن اطلاعات قسمت پروفایل، مخاطبانتان شناخت بیشتری نسبت به شما پیدا میکنند، مثل نوشتن یک بیو کوتاه درباره اینکه چه کسی هستید، به چه چیزهایی علاقه دارید و اینکه کجا زندگی میکنید.
مرحله ۱۱: برای نوشتن توییت جدید روی Tweet کلیک کنید، سپس میتوانید هشتگ بزنید یا اکانتی که میخواهید را تگ کنید (برای تگ کردن باید قبل از نام کاربری اکانت موردنظر از @ استفاده کنید). بعد از کامل کردن توییت روی Tweet کلیک کنید تا توییتتان پست شود.
مرحله ۱۲: برای اعمال تغییرات در حریم خصوصی، روی آیکون پروفایل کلیک کنید و setting and privacy را انتخاب کنید. در این قسمت میتوانید رمز ورود را تغییر دهید یا اکانتتان را غیرفعال کنید. سپس روی Save change کلیک کنید.
نکاتی برای حفظ امنیت اکانت توییتر
برای محافظت از هویت و اطلاعات شخصی، هیچوقت اطلاعات شخصی مثل آدرس ایمیل، نام و شماره تلفن خود را به اشتراک نگذارید.
هیچوقت نام کاربری و رمز توییترتان را در اپلیکیشنهای مختلف وارد نکنید.
بهطور مرتب رمزتان را عوض کنید.
لینکهای نامعتبر را باز نکنید.
حواستان به دایرکتهای ناشناس باشید.
افرا مزاحم را بلاک یا ریپورت کنید.
روی دستگاه یا کامپیوترتان آنتیویروس و فایروال نصب کنید.
اصطلاحات رایج در توییتر
خب تا به الان طریقه عضویت و توییت زدن در توییتر را یاد گرفتهاید، اما چیزی راجع به اصطلاحات و چیزهای دیگر توییتر میدانید؟ وقتش رسیده تا با اصطلاحات و قسمتهای مختلف توییتر بیشتر آشنا شوید تا بتوانید استفاده درستتری از این شبکه جهانی داشته باشید.
هشتگ (Hashtag): در توییتر با نماد هشتگ (#) میتوان کلیدواژه خاصی ایجاد کرد. هشتگ زدن یک پدیدهٔ فرهنگی است که توسط کاربران توییتر ایجادشده است و برای طبقهبندی کردن پیامها استفاده میشود. برای هشتگ زدن کافی است در جلوی عبارت یا کلمهٔ موردنظر از # استفاده کرد. به همین راحتی.
گیف (GIF): زمانی که در توییتر در حال گفتگو هستید و نمیتوانید جواب مناسبی پیدا کنید، از گیفها استفاده کنید. با ارسال گیف میتوانید احساسات خود را در توییت نشان دهید. وقتی از کسی عصبانی میشوید، از گیف چشمغره استفاده کنید. برای ارسال گیف روی tweet کلیک کنید. در قسمت پایینی کادر compose new tweet، گزینه گیف را انتخاب کنید تا گیفهای مختلفی نمایش داده شود. همچنین این امکان وجود دارد تا گیفی که دنبالش هستید را جستجو کنید. در هر توییت فقط یک گیف میتوان وارد کرد، اما گیفها جزو کاراکترهای توییت محسوب نمیشوند.
ترند (Trends): ترند در توییتر به معنای تازهترین و پرطرفدارترین توییتها است. در سمت راست صفحهتان قسمتی به نام trends for you قرار دارد. در این قسمت نه تا از موضوعات جدید و داغ، مرتبط با علایق، مکان و افرادی که فالو میکنید قرار دارد. با کلیک کردن روی change که در کنار عبارت trends for you قرار دارد، میتوانید موقعیتِ خبرهای ترند را از آمریکا گرفته تا به مکانهای نزدیک خود تغییر دهید.
مومنت (Moment): مومنت یا لحظهها مجموعهای از موضوعات ترند و داغ توییتر از سراسر دنیا است. مومنت در پنج طبقه دستهبندیشده است: جالب، سرگرمی، موضوعات روز، اخبار و ورزش. با کلیک کردن روی یکی از این موارد میتوانید از نظرات مردم درباره این موضوعات ترند باخبر شوید. خودتان هم میتوانید در توییتر مومنت بسازید. روزانه بیش از پانصد میلیون توییت ارسال میشود و شما نمیتوانید تمام این توییتها را بخوانید. باقابلیت مومنت در توییتر بهراحتی میتوانید با فالوورهایتان ارتباط برقرار کنید. برای این کار کافی است در صفحه اصلی مومنت در توییتر روی create new moments که سمت راست صفحه قرار دارد کلیک کنید. در همان صفحه میتوانید توییتهایی که لایک کردهاید، توییتهای جدید در رابطه با یک موضوع خاص و توییتهای ارسالی را مشاهده کنید. با انتخاب از بین آن توییتها میتوانید مومنت خود را بسازید. بعد از جمعآوری توییتهای موردنظر، یک نام برای مومنت خود انتخاب کنید و یک توضیح کوتاه زیر آن بنویسید. سپس میتوانید برای مومنت خود یک عکس یا فیلم انتخاب کنید. سپس روی دکمه publish و tweet کلیک کنید تا مومنت شما در تایم لاین برود.
منشن و ریپلای (Mention & Reply): منشن و ریپلای کردن جزو قابلیتهای جدید توییتر است که با @ زدن در جلو نام کاربری موردنظر میتوانید آن اکانت را در توییت خود ذکر کنید. جلوی نام کاربری هر شخص یا اکانتی که میخواهید آن را منشن کنید و به آن جواب دهید، @ وارد کنید. اگر در ابتدای توییت خود کسی را منشن و ریپلای کنید، فقط فالوورهای شما و آن شخص میتواند آن را ببیند. اگر میخواهید منشن و ریپلایی که زدهاید برای تمام فالوورها قابلمشاهده باشد، در انتهای توییت خود آن اکانت را منشن کنید و یا جلوی @ نقطه بگذارید (@). توییتر برای راحتی کار کاربران در پایین کادر توییت، گزینهای برای ریپلای کردن قرار داده است.
ریتوییت (Retweet): باقابلیت ریتوییت میتوانید توییت شخص دیگری را برای فالوورهایتان بازنشر کنید. شکل ریتوییت مانند توییتهای معمولی است، اما با این تفاوت که در جلوی ریتوییت، نام نویسنده، نام کاربری و آیکون ریتوییت قرار دارد. برای ریتوییت کردن کافی است در قسمت پایینی توییت روی گزینه Retweet کلیک کنید. میتوانید در ریتوییت جملات جدیدی اضافه کنید (فقط نباید بیشتر از ۱۴۰ کاراکتر شود). قبل از ارسال روتوییت میتوانید در قسمت Quote Retweet پیام خود را در رابطه با آن توییت بنویسید. حتی میتوانید توییتهای خود را ریتوییت کنید تا کاربران بیشتری آن را ببینند.
لایک (Like): لایک کردن یعنی پسندیدن توییت یک شخص. همچنین با لایک کردن یک توییت میتوانید بعدها دوباره آن توییت را پیدا کنید. برای لایک کردن کافی است روی آیکون قلب کلیک کنید.
دایرکت (ِ Direct): برای دایرکت فرستادن به کسانی که فالو کردهاید کافی است روی Direct Messages کلیک کنید. نام یا نام کاربری اکانت موردنظر را وارد کنید و بعد از نوشتن پیام، روی Send Message کلیک کنید. برخلاف توییت، دایرکت فقط بری گیرنده پیام قابلمشاهده است. فقط در صورتی میتوانید به شخصی که فالو نکردهاید دایرکت بدهید که آن شخص اجازه دریافت دایرکت از تمام اکانتها را صادر کرده باشد.
دسترسی به توییتر با موبایل: از طریق گوشیهای هوشمند، تبلت یا سایر دستگاهها میتوانید وارد توییتر شوید. تقریباً همان قابلیتها را دارد، اما کمی محدودتر و متفاوتتر. همچنین در برنامههای گوشیهای هوشمند مانند اندروید و اپل میتوانید عکسهای خوبی برای توییتر بسازید.
چند نکته دیگر
در آخر چند نکته کوچک را باهم مرور میکنیم.
سعی کنید از اطلاعات واقعی (نام و محل) استفاده کنید تا دوستانتان بهراحتی شما را در توییتر پیدا کنند.
با کلیک کردن روی Setting میتوانید عکس پروفایل، بیو، رمزتان و هر چیز دیگری که میخواهید را عوض کنید. برای پرایوت کردن اکانتتان در قسمت تنظیمات روی Protect my Tweets کلیک کنید تا فقط فالوورهایتان بتوانند توییتهای شما را ببینند. همچنین با کلیک کردن روی Request your archive میتوانید از توییتر بخواهید تا تمام توییت هایتان برای از طریق ایمیل برایتان بفرستد، البته ممکن است کمی طول بکشد.
هرزمانی که بخواهید و بدون اینکه توییت، ریپلای، دایرکت و یا اطلاعات دیگرتان پاک شود، میتوانید نام کاربریتان را تغییر دهید، اما قبل از این کار نام جدیدتان را با فالوورهایتان در میان بگذارید تا شما را گم نکنند.
از مخففها استفاده کنید، چون شاید سخت باشد که بخواهید تمام افکارتان را در ۱۴۰ کاراکتر خلاصه کنید. در ضمن نیازی نیست که در توییتر لفظ قلم بنویسید.
برای افزایش فالوور سعی کنید افراد بیشتری را فالو کنید و مرتب توییت بزنید. از هشتگ و گیف استفاده کنید، ریپلای و لایک کنید. با فالو کردن یک اکانت احتمالاً آن اکانت هم شما را فالو خواهد کرد.
از شبکههای دیگر نیز استفاده کنید. اگر فیسبوک دارید میتوانید توییت هایتان را مستقیماً در فیسبوک نیز پست کنید. برای این کار کافی است از قسمت تنظیمات توییتر وارد حساب فیسبوک شوید.
چطوری توئیت زده شده خودم رو برای ریتوییت کردن به ی نفر دیگه بفرستم؟
آموزش تون خوب و متمایل به عالی بود
اگه تصویر کوچکی هم برای نمایش تمام بخش ها ( مثلا ری توئیت) میذاشتین...
عالی می شد .در هر صورت
از آموزش خوبتون سپاسگزارم
ابراهیم
آموزش تون خوب و متمایل به عالی بود
اگه تصویر کوچکی هم برای نمایش تمام بخش ها ( مثلا ری توئیت) میذاشتین...
عالی می شد .در هر صورت
از آموزش خوبتون سپاسگزارم
ابراهیم