چهار مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در نیشابور به دلیل رعایت نکردن شیوه نامههای بهداشتی پلمپ شدند.
مهندس سعید یگانه پور افزود: برای اقدامات کنترلی و پیشگیرانه کرونا ویروس و اجرای گام دوم فاصله گذاری اجتماعی، بازرسان بهداشت محیط به منظور نظارت و کنترل بر رعایت شیوه نامههای بهداشتی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت توسط اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی اقدامات بازرسی و نظارت را انجام میدهند.
مهندس هادی رستمی کارشناس بهداشت محیط دانشکده علوم پزشکی نیشابور نیز گفت: کلیه نکات بهداشتی و بخشنامهها در مبارزه با بیماری کرونا به واحدهای صنفی اطلاع رسانی شده و این واحدهای صنفی، به دلیل عدم رعایت بهداشت فردی و همچنین توزیع و نگهداری مواد غذایی در شرایط غیربهداشتی که میتواند موجب گسترش ویروس کرونا شود، پلمپ شدند.
این کارشناس از صدور اخطارهای بهداشتی به سایر اصناف متخلف نیز خبر داد که در صورت بی توجهی به رفع مشکلات طبق قوانین با آنها برخورد خواهد شد.