برداشت گُل زعفران از کشتزارهای بارور گرگان در استان گلستان آغاز شد. میزان برداشت این محصول نسبت به پارسال با افزایش چشمگیر ۴٠٠ درصدی همراه بوده است.
به گزارش گروه عکس خبرگزاری صدا و سیما؛ به ازای هر ۷۰ تا ۸۰ کیلوگرم گل زعفران، یک کیلوگرم محصول سَرگل تولید میشود. زعفران به دلیل طعم، بو و رنگ زرد خاصی که دارد در صنعت غذا، شیرینی پزی، داروسازی و دیگر صنایع کاربرد دارد. ایران قطب تولید زعفران جهان است و استان گلستان واقع در شمال کشور با داشتن ۷ اقلیم از ۱۳ اقلیم دنیا از قطبهای کشاورزی و نیز کشت گیاهان دارویی به شمار میرود. سَرگل زعفران تولیدی باغداران استان گلستان بیشتر به صورت فله به بازارهای کشور ارسال میشود. پارسال یک هزار و ۸۷۰ کیلوگرم سَرگل زعفران از ۲۸۷.۷ هکتار باغ زعفران بارور در استان تولید شد که میانگین عملکرد تولید در هکتار، ۶.۵ کیلوگرم سَرگل بود.