تامین نشدن منابع مالی و بالا بودن هزینه نگهداری، مهمترین مشکل بسیاری از ورزشگاههای کشور است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛رئیس امور پایش، ارزیابی و اطلاعات سازمان برنامه و بودجه کشور در حاشیه
سعید جغتایی ادامه داد: برخی ورزشگاهها هم که بادخیز نیستند با مشکلات دیگری مانند هزینه نگهداری چمن یا ... مواجه هستند و در کل هزینه های مصرف شده برای آنها تامین نمی شود.
رئیس امور پایش و ارزیابی سازمان برنامهوبودجه کشور بیان کرد: برای ورزشگاه قوچان حتی اگر دیوار یا بادبند نیز تعبیه شود مشکل نگهداری وجود دارد.
جغتایی همچنین درباره ساخت خانههای جوان در نقاط مختلف کشور و هزینه صرف شده برای آنان هم گفت: به جای هزینه برای ساخت این خانهها حتی در نقاط خوب شهر، میتوان برای جوانان شغل ایجاد کرد، تسهیلات به آنان داد یا با کمک سرمایهگذاران برای اشتغالزایی آنها، یک واحد تولیدی صنعتی احداث کند.
معاون عمرانی فرماندار قوچان هم در این بازدید، مشکل استادیوم 5 هزارنفری شهید شوشتری این شهرستان را بادخیز بودن آن دانست و افزود: توسعه ورزشگاه تا 10 هزار نفر و ساخت سکو مقابل سکوهای فعلی، از برنامه های مدنظر ما برای این ورزشگاه بود بود.
حسن ریحانی ادامه داد: ولی این اغییرات اعتباری در حدود 10 میلیارد تومان می طلبد که در غیاب این بودجه، امکان انجام تغییرات وجود ندارد.
رئیس دانشگاه صنعتی قوچان نیز در حاشیه بازدید رئیس امور پایش، ارزیابی و اطلاعات سازمان برنامه و بودجه کشور از دو پروژه این دانشگاه، گفت: پروژه سلفسرویس دانشگاه با 1700 مترمربع زیربنا در سال 1397 با حضور وزیر علوم کلنگ زنی شد و رئیس سازمان برنامهوبودجه در همان زمان دستور تأمین اعتبار آن را داد.
علیاصغر بهشتی با یادآوری اینکه این پروژه از طرحهای استانی سال 1391 بود که بلاتکلیف باقی ماند و در سال 1397 دوباره آغاز به کار کرد، افزود: برای فاز اول این پروژه 4 میلیارد و 600 میلیون تومان اعتبار اختصاص یافت که به دلیل اوراق بودن آن، یک میلیارد تومان بدهی داریم و پیمانکار تا سقف قرارداد را انجام داده است.
وی تأکید کرد: اجرای کامل این پروژه نیازمند 7.5 میلیارد تومان اعتبار است که یک میلیارد و 500 میلیون تومان آن صرف تجهیز سلف سرویس خواهد شد.
رئیس دانشگاه صنعتی قوچان با یادآوری اینکه تجهیز کامل ساختمان فنی و مهندسی این دانشگاه هم باقیمانده و این پروژه 5 میلیارد تومان دیون دارد، افزود: مأموریت این دانشگاه تبدیلشدن به تنها دانشگاه صنعتی استان خراسان رضوی است و در حال حاضر 3 هزار دانشجو در مقاطع مختلف در آن مشغول به تحصیل هستند.
مدیر امور منابع آب قوچان نیز در حاشیه بازدید از پروژه اجرای 23 کیلومتر خط انتقال آب شرب از سد تبارک تا تصفیهخانه این شهرستان، گفت: 9 کیلومتر از این پروژه با لولههای فولادی در بستر رودخانه اجرا میشود که تاکنون برای 3 کیلومتر آن لوله خریداریشده و 500 متر نیز حفاری انجامگرفته است.
سید موسی حسینی جعفرآبادی ادامه داد: برای 15 کیلومتر مابقی نیز لولههای جی.آر.پی استفاده خواهد شد که تاکنون 5 کیلومتر از این مسیر اجرایی شده است.
وی اجرای کل این پروژه را نیازمند 70 میلیارد تومان اعتبار دانست و خاطرنشان کرد: پیشرفت این پروژه تاکنون 20 درصد بوده که در صورت تأمین لولهها با هزینه 30 میلیارد تومانی، پیمانکار وعده تحویل پروژه پیش از موعد را داده است.
مدیر امور منابع آب قوچان یادآور شد: مصرف آب 360 لیتر بر ثانیه در پیک مصرف بوده که برخی از آن توسط منابع آب زیرزمینی و بخشی توسط خط انتقال آب سد تأمین میشود.