یک دوره آموزشی حمایت از پخت نان سبوس دار در زابل برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز سیستان و بلوچستان؛ مدرس این دوره آموزشی گفت: متاسفانه در شهرزابل که نان فراوانی تولید می شود شاهد استفاده نانوایی ها از آرد سفید هستیم که لازم است به سمت استفاده از آرد سبوس دار برویم.
خواجه افزود: از جمله خطرات سبوس گیری می توان به افزایش چاقی، دیابت و افزایش حملات قلبی اشاره کرد.
وی افزود: یکی دیگر از مواردی که در نانوایی ها به وفور دیده می شود انباشته کردن نان داغ است که خطراتی از جمله ایجاد بیماری های گوارشی، افزایش سرعت کپک زدگی و تغییرات ظاهری نان است.
در گذشته های دور منطقه سیستان به علت تولید انبوه گندم با کیفیت به انبار غله ایران شهرت داشت و بر همین اساس نان این منطقه و انواع نان های فرآوری شده آن با میزان سبوس بسیار مرغوب بود.
نان تافتون سیستان به لحاظ اندازه و قطر در هیچ کجای کشور دیده نمی شود و بانوان این منطقه، تبحر خاصی در پخت این نوع نان دارند، اما استفاده از نان سفید نانوایی ها زنگ خطر را برای سلامت افراد جامعه بصدا در آورده است.