او افزود: در اینجا به چند نکته در خصوص رژیم غذایی بیماران تب دار و مبتلا به کووید ۱۹ اشاره میشود:
_ تغذیه مناسب از جمله راههای مهم حفظ سلامت است و از این طریق میتوان بسیاری از بیماریها را مهار و مانع از بروز آنها شد.
- از مصرف غذاهای سنگین و دیرهضم پرهیز شود.
- مصرف مایعات مانند چای کمرنگ توصیه میشود.
- یبوست فرد بیمار حتما رفع شود.
- مصرف سبزیجات و میوه جات توصیه میشود (به شرطی که کاملا شسته و ضد عفونی شوند).
- مصرف مواد پروتئینی خصوصا گوشت سفید توصیه میشود.
- سوپ رقیق از مرغ و سبزیجات انتخاب مناسبی است.
- مصرف آب میوه طبیعی توصیه میشود.
- غذاهای سبک مانند حریره آرد برنج (آرد برنج، آب، بادام و کمی شکر) مفید هستند.
- از مصرف مایعات و آب سرد پرهیز کنید.
- در صورت یبوست استفاده از خاکشیر مفید است.
- اگر بیماری که به کرونا مبتلا شده از قبل رژیم غذایی خاصی داشته، مانند بیمار دیابتی یا فردی که به پروتئین گندم حساسیت دارد، نباید رژیم غذایی خود را قطع کند.
- بهتر است بیماران از مصرف ترکیبات حاوی شکر خودداری کنند.
- اگر بیمار داروهای کورتون دار مصرف میکند، میزان سدیم غذایش را کم کند.
- کلا پیروی از رژیم غذایی مایع خصوصا سوپها توصیه میشود.
- دریافت مایعات کافی از قبیل آب میوه توصیه میشود.
- دریافت غذاهای بدون ادویه توصیه میشود.
- استفاده از منابع غذایی حاوی ویتامین C مانند مرکبات در کاهش طول درمان مؤثر است.
- غذاها باید کاملا جویده شوند.
- در صورت بروز اسهال میتوان از محصولات پروبیوتیک موجود در بازار استفاده کرد. بهتر است غذاها متنوع و در چند وعده سبک تهیه و استفاده شوند که اشتهای بیمار برای غذا خوردن بهتر باشد.
- خوردن وعدههای حجیم به هیچ عنوان برای بیمار توصیه نمیشود.
وی اضافه کرد: بیماران با رعایت رژیم غذایی مناسب میتوانند سیستم ایمنی بدن خود را تقویت کنند و زودتر بهبود یابند.