به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، در نشست خبری آنلاین این رویداد ملی، برگزاری رویدادهای فناورانه را زمینهساز و مشوقی برای ترویج و توسعه فناوری دانست و افزود: برگزاری چنین رویدادهایی در ساختار و توسعه علم، فناوری و نوآوری کشور بسیار اثرگذار است.
عبدالحسین رحیمی، شناسایی اصحاب ایده را در حوزه فن آفرینی از ماموریتهای این جشنواره بیان کرد و گفت: این جشنواره زمینه ارائه طرحها و ایدههای فناورانه را مهیا و به نوعی فنآفرینان را وارد یک رقابت مثبت میکند.
وی معرفی فن آفرینان به سرمایه گذاران را از دیگر مزایای این جشنواره دانست و افزود: با این اقدام در نهایت تعدادی از طرحها تبدیل به محصول خواهند شد و از این طریق زنجیرهای از ایده تا پدیده و از علم تا عمل و از طرح کلی و مفهومی به کسب و کارهای مبتنی بر فناوری فراهم خواهد شد.
عبدالحسین رحیمی، رقابت فن آفرینان را از دیگر ویژگیهای جشنواره شیخ بهایی نام برد و گفت: این جشنواره از دو بعد "مقایسه ایدههای فناورانه و کسب و کارها" و "معرفی فن آفرینان به سرمایه گذاران" از اهمیت برخوردار است.
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان هم در این نشست خبری، جشنواره ملی فن آفرینی شیخبهایی را بستر مناسبی برای توسعه اکوسیستم کارآفرینی کشور معرفی کرد و گفت: این جشنواره با اثرات مثبت خود موجب رشد صنعت و ایجاد اشتغال در کشور خواهد شد.
دکتر جعفر قیصری توسعه کارآفرینی مبتنی بر فناوری را از مهمترین اهداف جشنواره اعلام کرد و افزود: جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی این هدف مهم را به صورت ملی و در میان تمامی فعالان این عرصه در سراسر کشور بسط و گسترش میدهد.
دبیر جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی هم در ادامه نشست، این جشنواره را برترین و قدیمیترین رویداد فناوری و نوآوری کشور دانست و گفت: حفظ و ارتقاء جایگاه جشنواره ملی فنآفرینی شیخبهایی به عنوان برترین رویداد فناوری و فنآفرینی کشور، رونقبخشیدن به کسب وکارهای فناورانه و دانشبنیان و زمینهسازی برای اثرگذاری اقتصاد دانشبنیان در توسعه پایدار و پیشرفت کشور از مهمترین اهداف برگزاری پانزدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی است.
عبدالرضا کبیری افزود: با توجه به شیوع و همه گیری بیماری کرونا و لزوم رعایت شیوهنامههای بهداشتی، پانزدهمین دوره جشنواره ملی فنآفرینی شیخبهایی ۲۸ و ۲۹ آبانماه مجازی میشود.
وی گفت: از ۵۰۱ طرح اولیه ثبت نام شده دراین دوره از جشنواره، ۳۳۶ طرح در بخش مسابقهای طراحان کسب و کار ثبت نام اولیه داشتند که در نهایت ۱۸ طرح به مرحله نهایی این جشنواره راه یافتند و همچنین ۱۶۵ شرکت در بخش فن آفرینان جشنواره ثبت نام کردند که پس از داوری ۱۶ شرکت به مرحله نهایی راه یافتند که از این تعداد ۹ شرکت نوپا و هفت شرکت رشد یافته هستند.
دبیر جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی افزود: مرحله نهایی تمام بخشهای مسابقهای داوری و برگزیدگان نهایی انتخاب شدهاند و در آیین پایانی جشنواره معرفی خواهند شد.