برداشت زعفران از سطح ۸۷ هکتار از مزارع کشاورزی استان قزوین آغاز شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، علی اکبری، مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه برداشت
به گفته اکبری، میانگین متوسط عملکرد این محصول ۳ کیلوگرم در هکتار است که پیش بینی میشود بیش از ۲۲۰ کیلوگرم زعفران تولید شود.
وی اضافه کرد: در استان قزوین توسعه زعفران بخوبی انجام شده و اثرات کمی و کیفی مطلوبی دارد بخصوص در شهرستان قزوین، تاکستان، آبیک و بویین زهرا قابل توسعه است.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: زعفران در صنایع رنگرزی، داروسازی، طب سنتی، صنایع غذایی، شیرینی، بستنی سازی، تولید عرقیات، اسانس، عطرسازی و آرایشی و بهداشتی، طعم دهنده مواد غذایی و شربتی، آرام بخش، ضد اسپاسم، اشتها آور، مقوی معده، درمان درد شکم و آسم موثر است و بعنوان یک ماده نشاط آور در جهان محسوب میشود.