به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی سی بی اس بوستون، موارد خودکشی افراد در شهر بوستون آمريکا به دليل همه گیری کرونا رو به افزایش است.
در حالیکه مقامات درباره ساخت واکسن و توزیع آن در آینده صحبت میکنند، اما مردم با استرس و نبود اطمینان قابل توجهی زندگی میکنند و با سرد شدن هوا این وضعیت بدتر میشود.
پزشکان میگویند که بار روانی ناشی از همه گیری کرونا جدی و واقعی است و تنها قدرت شفابخش ارتباط با یکدیگر است.
"کریستینا رکس" خبرنگار این شبکه تلویزیونی گزارش داد: امسال یک سال سخت است. ما شاهد همه گیری و انتخابات و سرد شدن هوا هستیم. سال ۲۰۲۰ فشار قابل توجهی بر روی سلامت روانی ما وارد کرده است.
"کاتلین مارچی" یک روانشناس یک موسسه خیریه و از اهالی بوستون گفت: ما شاهد افزایش درخواستها برای مشاورههای روانپزشکی هستیم. کاتلین مارچی که مسئوول یک موسسه خیریه مشاوره روانپزشکی است میگوید: در طول ۲۴ ساعت شاهد موارد زیادی از تلاش افراد برای خودکشی هستیم.
مارچی گفت: همه گیری بیشتر، افرادی را که احساس انزوا میکنند تحت تاثیر قرار داده است. آنها احساس تنهایی و ناامیدی زیادی میکنند. برخی اوقات آنها دچار اضطراب قابل توجهی میشوند. او ادامه داد: همه گیری سبب افزایش تماس و ارسال پیامک افراد به این موسسه خیریه مشاوره روانپزشکی شده است و آنها به حمایت زیادی نیاز دارند.
تحقیق انجام شده توسط مرکز کنترل بیماریهای آمریکا نشان میدهد که در دوره همه گیری کرونا شاهد افزایش بیماریهای روانی هستیم. در حقیقت ۴۰ درصد از بزرگسالان اعلام کردند که آنها به یک بیماری روانی مبتلا هستند. با توجه به اینکه شاهد انتخابات آتی ریاست جمهوری هستیم بسیاری از کارشناسان معتقدند که ما شاهد طوفانی از استرس و اضطراب خواهیم بود. یک کارشناس روانشناسی گفت: جوانان و نوجوانان بیشتر عصبی و افسرده هستند.
دکتر جیمز برزن که مسئوولیت یک مرکز درمان بیماریهای روانی جوانان را برعهده دارد، معتقد است که شاهد افزایش اضطراب در بین جوانان هستیم.
وی گفت:جوانان بیشتر بر روی این انتخابات متمرکز شده اند و من همانند آن را به غیر از سال ۱۹۶۰، مشاهده نکرده ام. این موضوع تنها به انتخابات مربوط نمیشود بلکه ترس از تعطیلی دوم کشور به خاطر افزایش موارد ابتلا به کرونا است.
دکتر برزین گفت: مقابله با نبود اطمینان و نگرانی ها، موضوعی است که من از آن به عنوان یک غم خوردن یاد میکنم. افراد درباره از دست دادن دارایی و اعضای خانواده خود نگران هستند. این موضوع سبب عصبانیت و افسردگی و استرس بیشتر آنها میشود.
دکتر برزین گفت: نخستین اقدام در کمک والدین به فرزندان و خودشان، این است که اضطراب خود را کنترل کنند. ما به حمایت نیاز داریم.