رئیس انستیتو پاستور ایران گفت: مهمترین اصل برای شکستن زنجیره انتقال ویروس کرونا، شناسایی بیماران است.
وی گفت: اگر به اندازه کافی، آزمایش انجام نشود تعداد مبتلایان بیشتر و هجوم یک باره بیماران، موجب میشود تیم درمان نتواند این بیماران را به درستی اداره کند.
رئیس انستیتو پاستور ایران با اشاره به اینکه افزایش آزمایشها به افزایش شناسایی بیماران، منجر شده است، اضافه کرد: از چند ماه پیش، شبکه ملی تشخیص کووید ۱۹ کشور، راه اندازی شده است.
وی ادامه داد: به دستور رئیس جمهور، تعداد آزمایشها در حال رسیدن به حدود ۴۰ هزار آزمایش در روز است و هدف این است که این رقم در آینده بسیار نزدیک به ۱۰۰ هزار آزمایش روزانه برسد.
رئیس انستیتو پاستور ایران درباره شیوه آمارگیری بیماران کروناییها و فوتیهای ناشی از آن گفت: در برخی از کشورهایی که آزمایش کووید ۱۹ در آن جا، کم است، آمار فوتیهای آنها هم پایین نشان داده میشود و در برخی از کشورهای اروپایی هم، جوامعی مانند خانه سالمندان از گروههای تست کووید ۱۹ خارج میشوند بنابراین تعداد تستها و فوتی ها، متفاوت است.
وی افزود: با توجه به اینکه در کشورمان در همه بیمارستان ها، آزمایشگاه کووید ۱۹ وجود دارد همه بیمارانی که به این ویروس مبتلا و فوت شوند جزو آمار فوتیهای ناشی از کرونا ثبت میشوند.
رئیس انستیتو پاستور ایران درباره روند ساخت واکسن کرونا در کشورمان گفت: همه راههای ساخت واکسن در کشورمان در حال انجام است و چند گروه، مطالعات حیوانی را به پایان رسانده و آماده اند وارد مرحله انسانی شوند یعنی برای رسیدن به واکسن کرونا ماهها فاصله داریم، اما ساخت این واکسن در حال پیشرفت است.
آقای بیگلری با اشاره به اینکه با ساخت واکسن موثر فاصله داریم افزود: رعایت دستورالعملهای بهداشتی، فاصله اجتماعی و زدن ماسک تنها کاری است که افراد به عنوان تعهد اجتماعی نسبت به جامعه و کشورش باید انجام دهند.
وی اضافه کرد: آزمایش ها، زمانی ارزشمند است که افراد با آزمایش مثبت کرونا، با قاطعیت و سختگیری، قرنطینه شوند.