معاون اول رئیس جمهور، استان هرمزگان را استانی راهبردی با کارکرد ملی دانست و گفت: استان هرمزگان یکی از مراکز اصلی توسعه کشور و با تأثیراتی در سطح ملی است.
آقای جهانگیری همچنین با اشاره به ظرفیتهای گسترده استان هرمزگان نظیر وجود دریا و بنادر در این استان، گفت: اقتصاد دریامحور و فعال شدن رشتههای مختلف مرتبط با دریا نظیر شیلات، صیادی، ساخت و تعمیرات کشتی و فعالیتهای بندری میتواند زندگی و معیشت مردم استان را متحول کند که لازم است مسئولین استان اقتصاد دریامحور را به عنوان برنامهای جدی در دستور کار خود قرار دهند.
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اینکه شرق استان هرمزگان در آستانه یک تحول بزرگ توسعهای قرار دارد، خاطرنشان کرد: یکی از برنامههای وزارت نفت انتقال بخشی از صادرات نفت خام به منطقه جاسک است که میتواند شرق هرمزگان را به کانون توسعه تبدیل کند. البته باید از اراضی محدوده این طرحها مراقبت شود تا افراد سودجو نتوانند این اراضی را تصرف کرده و در تملک خود قرار دهند.
وی گفت: متأسفانه استان هرمزگان با وجود ظرفیتها و مزیتهای گسترده و وجود واحدهای صنعتی بزرگ و زیربنایی، بخشهایی از این استان همواره به عنوان مناطق محروم کشور نام برده میشود و منطقه بشاگرد در این استان نیز از اوایل انقلاب اسلامی به عنوان منطقهای محروم مطرح بوده است.
آقای جهانگیری ادامه داد: البته کارنامه جمهوری اسلامی ایران در ایجاد زیرساختها و توسعه خدمات زیربنایی کشور بخصوص در روستاها کارنامهای بی نظیر است و خدمات زیربنایی نظیر برق و گاز به اقصی نقاط کشور رسیده است.
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به درخواستها و مطالبات نمایندگان مردم استان هرمزگان در مجلس شورای اسلامی مبنی بر توسعه خدمات بهداشت و درمان و احداث بیمارستان و مراکز درمانی در این استان گفت: دولت در حد توان خود به توسعه خدمات درمانی و تکمیل و احداث بیمارستان در این استان کمک خواهد کرد تا امکانات بهداشتی و درمانی برای مردم در این استان ارتقاء پیدا کند.
آقای جهانگیری همچنین از معاون توسعه روستایی و مناطق محروم خواست بخشی از اعتبارات روستایی و تسهیلات اشتغالزایی را به روستاهای استان هرمزگان اختصاص دهد تا شاهد بهبود وضعیت اشتغال و افزایش درآمد مردم در روستاهای این استان باشیم.
در این جلسه استاندار هرمزگان نیز گزارشی از وضعیت استان در بخشهای مختلف ارائه کرد و گفت: خدمات این دولت در استان هرمزگان قابل مقایسه با دورههای گذشته نیست و بر اساس سرمایه گذاریها و برنامه ریزیهای انجام شده، استان هرمزگان تا پایان دولت تدبیر و امید از نظر شاخصهای توسعه به یکی از استانهای برخوردار تبدیل خواهد شد.
در این نشست که معاون رئیس جمهور در امور مجلس شورای اسلامی نیز حضور داشت، اعضای مجمع نمایندگان استان هرمزگان هر کدام در سخنانی به بیان دغدغهها و نیازهای اصلی استان پرداختند و خواستار توجه هر چه بیشتر دولت به استان هرمزگان برای رفع محرومیتها و مسایل استان شدند.
پرداخت حق آلایندگی ناشی از صنایع بزرگ استان، تکمیل بیمارستان ۵۳۱ تختخوابی، حل مسائل روستاها و مناطق محروم استان بخصوص بهسازی راهها و دیگر مسائل و مشکلات استان از جمله درخواستها و مطالبات نمایندگان مردم استان هرمزگان در مجلس شورای اسلامی بود.