برداشت 100 کیلو گرم زعفران در شهرستان کیار آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز چهارمحال و بختیاری، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کیار میانگین برداشت زعفران در هر هکتار را 4 تا 6 کیلو گرم اعلام کرد.
آقای داوودی نیا مرغوبیت، رنگ و عیار را از مهمترین مزیت های زعفران کشت شده در این شهرستان برشمرد.
به گفته وی نبود صنایع تبدیلی در این شهرستان از مهمترین مشکلات زعفران کاران در شهرستان کیار است.
امسال سطح زیر کشت زعفران در استان چهارمحال و بختیاری ۲۳۰ هکتار بوده که میانگین برداشت هر هکتار ۴ کیلوگرم است.