معاون رئیسجمهور در آیین افتتاح جشنواره «دختران امروز، خانواده، گذر از کرونا»، گفت: با برگزاری جشنوارهها به شکوفایی استعدادها و ایجاد نشاط در دانش آموزان منجر میشود.
خانم ابتکار ادامه داد: این معاونت سعی داشته است در این جشنواره بر روی مهارتهای زندگی تأکید داشته باشد، در شرایط کرونا فرصتی برای استفاده بیشتر از بستر اینترنت و برقراری ارتباط در سطح وسیع ایجاد شده است و با توجه به اینکه یکی از مفاهیم پراهمیت، پرورش دانشآموزان است بنابراین باید از زوایای متفاوتی بر روی پرورشکار کرد از این رو از طریق برگزاری چنین جشنوارههایی تفکر دانشآموز به سمت موضوعات جدید جذب میشود و درنهایت منجر به شکوفایی استعدادها و ایجاد نشاط در دانشآموزان خواهد شد.
معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهوری با اشاره به اینکه آموزش فرایندی یکطرفه نیست بلکه باید به شکوفایی استعدادها و توانمندیهای مخاطب در آموزش توجه ویژه داشته باشیم، گفت: اگر نتوانیم به دختران امروز بها دهیم تا احساسات درونی خود را شکوفا کنند نهتنها استعدادهایشان را محدود کردهایم بلکه باعث سرخوردگی دختران میشویم.
وی برگزاری چنین جشنوارههایی را فرصتی برای طرح مطالبات دانشآموزان بهویژه دانشآموزان دختر دانست و عنوان کرد: در شرایط کرونا این مسئله اهمیت بیشتری پیدا میکند چراکه علاوه بر جنگ اقتصادی و جنگ با کرونا شاهد جنگ روانی نیز هستیم بنابراین باید به خواستهها، مطالبات و نیازهای نسل جدید توجه ویژهای داشت.
خانم دکتر ابتکار افزود: این جشنواره فرصت خوبی است تا در مباحث مهارت زندگی، گفت و گوی بین نسلی و گفت و گوی ملی خانواده نیز مؤثر باشد؛ امیدواریم این جشنواره به صورت فراگیر ادامه پیدا کند.