تاکید بر لزوم تسریع در رفع اشکالات سامانه شاد
رئیس کمیته آموزش و پرورش مجلس گفت: تأخیر در رفع اشکالات سامانه ملی شاد، ترغیب دانش آموزان به آموزش از طریق پیام رسانهای خارجی را به دنبال خواهد داشت.
آقای مهدی اسماعیلی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما با اشاره به این که شیوع بیماری کرونا منجر شد تا برای آموزش دانش آموزان در فضای مجازی سامانههایی را طراحی کنیم، افزود: وزارت آموزش و پرورش سامانه ملی شاد را برای ارائه خدمات آموزشی ارائه کرد.
وی گفت: با توجه به حجم و گستردگی مأموریت وزارت آموزش و پرورش در کشور که ملزم به ارائه خدمات آموزشی است متأسفانه زیرساختهای لازم همچنان برای اجرای طرح سامانه ملی شاد آماده نیست.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی افزود: هم اکنون ۳ و نیم میلیون نفر دانش آموز فاقد دسترسی به سامانه شاد هستند و والدین آنها و خود دانش آموزان به این وضعیت معترضند.
آقای اسماعیلی ادامه داد: حتی در مکانهایی که زیرساختهای لازم برای استفاده از این سامانه وجود دارد متأسفانه با قطعی اتصالات شبکه مواجه هستیم که خود موجب بی حوصلگی و خستگی دانش آموزان میشود.
نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به این که حدود هشت ماه از اجرای این طرح میگذرد گفت: وزارت آموزش و پرورش نیازمند همیاری نهادها و دستگاههای مرتبط در این راستاست چرا که اگر این سامانه به زودی رفع اشکال نشود به دلیل آنکه دانش آموزان نمیتوانند از نظام آموزشی عقب بمانند مجبور میشوند به سایر سامانههای پیام رسان غیرداخلی مراجعه کنند.
آقای اسماعیلی تاکید کرد: استفاده از سایر پیام رسانها نیز موجب ایجاد نگرانی درباره تربیت فرزندان در خانوادهها خواهد شد و براساس گزارشهای رسیده از برخی از اولیا شاهد نگرانی آنها نسبت به این وضعیت هستیم.
وی همچنین بر در اختیار گذاشتن سیمکارتی هدفمند مخصوص دانش آموزان تاکید کرد و گفت: متأسفانه هنوز براساس آمارها و گزارشها این سیم کارتها به طور کامل در اختیار دانش آموزان قرار داده نشده است و از طریق کمیسیون آموزش و تحقیقات از رئیس جمهور درخواست کردیم تا این سیمکارت در دسترس دانش آموزان قرار بگیرد که تا این لحظه به نتیجه مطلوبی نرسیده ایم.