تکریم از زحمتکشان عرصه تعلیم و تربیت، وظیفه همه
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران گفت: تکریم از زحمتکشان عرصه تعلیم و تربیت، وظیفه همه است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، مراسم تکریم از خدمات ۳۵ ساله سید عیسی میرشفیعی معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش مازندران در اداره کل آموزش و پرورش برگزار شد.
مدیر کل آموزش و پرورش مازندران در این مراسم گفت: در خدمت مردی هستیم که تمام عمرش را در راه تعلیم و تربیت گذاشت و ۳۵ سال عمر خود را برای تربیت فرزندان این مرز و بوم صرف کرد.
علیرضا سعدی پور با بیان اینکه تکریم از زحمتکشان عرصه تعلیم و تربیت وظیفه همگان است افزود: بازنشستگی در عرصه علم و دانش معنا و مفهومی ندارد. از وجود این معلم عزیز استفاده خواهیم کرد چرا که افکار و اندیشههای ایشان در عرصه آموزش ابتدایی همواره برای استان مازندران راهگشا و نگاه و نگرش ایشان به کودکان استان بسیار زیبا بود. صداقت ایشان در کار برای همه ما الگوی عملی رفتار اداری در آموزش و پرورش است و من از همه مدیرانی که در این سالها تلاش کردند تشکر میکنم.
وی با بیان اینکه آقای میرشفیعی با نگاه پدرانه به دانش آموزان نگاه میکرد، خاطرنشان کرد: پدر بودن یعنی نقش آفرینی و اثرگذاری در آموزش و پرورش که بارها یادم هست ایشان میگفتند باید اثری از خود بر جای بگذاریم. به رسم این نقش آفرینی شایسته باید به رسم ادب و احترام از این معلم شایسته تجلیل کنیم، زیرا ایشان عمرشان را در رهبری آموزشی و تربیتی گذاشتند. امروز خوشحالم از مردی تکریم میکنیم که جنسش علم و دانش و تجربه بود.
میرشفیعی: صداقت در کار، اعتدال در رفتار و درایت، سه اصل کار منمعاون سابق آموزش ابتدایی آموزش و پرورش مازندران نیز در این آیین گفت: امروز از صندلی اداری این مجموعه خداحافظی میکنم، اما از دوستان عزیزم نه. ما از هم جدا نیستیم و باید همیشه به فکر یکدیگر باشیم. اگر موفقیتی در این مجموعه حاصل شد محصول کار جمعی بوده و بنده به تنهایی کاری انجام ندادم. بنده فقط ظرفیتها را شناسایی کرده و با سه اصل صداقت در کار، اعتدال در رفتار و درایت عمل کردم.
سید عیسی میرشفیعی با بیان اینکه کار با کودکان سهل، ولی در عین حال ممتنع است، افزود: اینکه در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بر تربیت بسیار تاکید شده باید به اهمیت دوران ابتدایی پی برد، زیرا تربیت از کودکی شکل میگیرد و اگر قرار است برنامه ریزی برای تعلیم و تربیت انجام دهیم باید از دوره ابتدایی شروع کنیم. این برنامه ریزی باید به گونهای باشد که خودمان را در جایگاه کودکان قرار داده و به نوعی کودکی کنیم. باید دوره ابتدایی، حرف اول نظام تعلیم و تربیت شود.
وی با اشاره به بخشی از عملکرد خود در معاونت آموزش ابتدایی آموزش و پرورش مازندران، گفت: روزی که کلاس یک نفره در یکی از روستاهای استان تشکیل دادیم تذکر گرفتیم، اما این کار به آبروی ایران در یونسکو تبدیل شد و جناب آقای فانی وزیر وقت آموزش و پرورش با این برنامه از ایران دفاع کرد. همچنین در سال ۹۴ بحث مدیریت یکپارچه پیش دبستانی را ایجاد کردیم که امسال به عنوان مصوبه هیئت وزیران اجرا شد.