وب گردی
قفل برنامهها با اثر انگشت
روشهای قفل برنامهها با اثر انگشت را در این مطلب وب گردی دنبال نمایید.
به گزارش
خبرگزاري صدا وسيما ،گوشیها و تبلتهایی که امروزه در اختیار ماست، فایلها، اطلاعات و عکسهای شخصی بسیاری دارد. محافظت از عکسهای خصوصی امری ضروری است و خوشبختانه فناوری جدید این امکان را به ما میدهد تا بتوانیم دستگاههایمان را با پسورد، PIN کد و الگوهای خلاقانه قفل کنیم. اما اگر این تمهیدات کافی نباشد، چه؟ اگر بخواهیم از بخشهای خاصی محافظت بیشتری به عمل بیاوریم، امکانش هست؟
جواب تمام این سوالات در راهحل شگفتانگیز قفل برنامهها با اثر انگشت نهفته است! حتی اگر کسی بتواند وارد دستگاهتان هم شود، شما میتوانید به طور کامل مانع از ورود به برنامههای منتخبتان شوید. قفل اثر انگشت به معنای واقعی کلمه نفوذناپذیر است و بدون برگشت به تنظیمات کارخانه هیچ کس نمیتواند آن را دور بزند!
در لیست زیر به نحوه قفل کردن برنامههای خاص به وسیله اثر انگشت در برخی برندهای اندرویدی اشاره میکنیم
روش اول: بدون نصب اپلیکیشن (از طریق تنظیمات گوشی ها)سامسونگ۱-برای شروع، Settings را باز کرده و سپس زبانه Lock screen and security را انتخاب کنید.
۲-در اینجا Secure folder را انتخاب کنید.
۳-وقت آن است تا وارد اکانت سامسونگتان شوید یا اگر از قبل حسابی ندارید، یکی درست کنید.
۴-حالا میتوانید Lock type را انتخاب کنید (شما میتوانید از اسکنر عنبیه یا اثر انگشت استفاده کنید).
این همه کاری است که باید انجام بدهید. از این به بعد تنها راه برای باز کردن برنامهها از Secure folder و از طریق اسکنری است که انتخاب کردهاید. اگر بخواهید ایمنی بیشتری داشته باشید، گزینه Fingerprint+ را انتخاب کنید تا با اثر انگشت دیگری، Secure folder را ایمن کنید.
هواوی۱-ابتدا Settings را باز کرده و Security and privacy را انتخاب کنید.
۲-پس از کلیک روی Fingerprint ID، گزینه access app lock را انتخاب کنید.
۳-برای باز کردن این گزینه، نوار access app lock را به یک طرف بکشید.
شما قفل برنامه را فعال کردید. برای باز کردن فایل، گام اول را تکرار کنید (Settings>Security and privacy) و سپس App lock را انتخاب کنید. شما میتوانید اپلیکیشنهایی که میخواهید با اثر انگشت قفل کنید را انتخاب نمایید. اگر میخواهید بدانید چه برنامههایی امن هستند، باید همان زبانهای را که قبلا باز کردید را باز کنید (App lock) یا میتوانید با انتخاب file app و Safe این کار را از طریق منو انجام دهید. افزودن یک اپلیکیشن جدید به لیست به راحتی آب خوردن است، یعنی باید اپلیکیشن را برای چند ثانیه نگه دارید و از بین گزینههای نمایش داده شده، More و سپس Move to safe را انتخاب کنید.
شیائومی۱-تمام کاری که باید انجام دهید اینست که Security app را باز کرده و سپس روی App lock ضربه بزنید.
۲-یا اینکه، Settings را باز کرده، Apps and Lock Apps را انتخاب کنید.
۳-بعد از گذراندن این مراحل، قادر خواهید بود اپلیکیشنها را از طریق PIN کد یا پسورد قفل کنید؛ و در آخر برنامههایی که میخواهید پنهان شوند را انتخاب نمایید.
اگر احساس کردید نیازی به مخفی کردن تمام اپلیکیشنها نیست و فقط بعضی پوشههای یا آیتمهای خاص را باید پنهان کنید، گزینهای به نام Hidden folder برای این کار وجود دارد. این گزینه در File manager در نوار کناری سمت راست قرار دارد.
لازم به ذکر است که برای افزودن هر فایلی به hidden folder،
سه روش وجود دارد:
۱-از طریق file manager یک پوشه را انتخاب کنید و آن را تا زمانیکه آیکون سه نقطه نمایان شود نگه دارید. آیکون را انتخاب کنید و سپس روی Hide ضربه بزنید.
۲-این کار را از طریق Hidden folder انجام دهید یعنی به راحتی روی سه نقطه (منو) و سپس فقط روی Add files کلیک کنید. باید لیست اپلیکیشنهایی که میتوانید قفل کنید را ببینید.
۳-و آخرین راه که البته از بقیه کم اهمیتتر نیست، اینست که یک آیتم یا عکس f.ex. را قفل کنید. روی عکسی که میخواهید مخفی شود کلیک کرده و Hide را انتخاب کنید.
روش دوم: از طریق نصب اپلیکیشن (۶ اپلیکیشن برتر)در این بخش به معرفی بهترین اپلیکیشنهایی که با اثر انگشت برنامههای گوشیتان را قفل میکنند، میپردازیم. این برنامهها در همه گوشیهای اندرویدی به راحتی عمل میکنند و پر امتیازترین برنامههای موجود هستند:
۱-App Locker: Fingerprint & Pinاین برنامه بهترین اپلیکیشن قفل برنامه از طریق اثر انگشت به حساب میآید و به همین دلیل است که آن را در ابتدای لیست قرار دادهایم. به خاطر اندازه ۵ مگابایتی که دارد، میتواند برای قفل برنامههایی که روی گوشی اجرا میشوند (مثل تماسها و پیامها) به کار گرفته شود. به علاوه این اپلیکیشن برای قفل کردن برنامههای پیامرسان طرف سوم هم کارایی دارد. همچنین قابلیت قفل چیزهایی مثل وایفای و بلوتوث را هم دارد. این برنامه روی دستگاههایی با سیستم عامل اندروید ۴ و بالاتر اجرا میشود و رایگان است.
۲- Applock Fingerprint (پر امتیازترین-پیشنهادی)مورد بعدی این لیست، KeepSafe Applock Fingerprint Password است. این اپلیکیشن قفل با اثر انگشت، مثل برنامه قبلی قابلیتهای اولیه را دارد. علاوه بر این کاربران میتوانند با کمک PIN کد یا الگو، برنامههای قفل شده را باز کنند. این اپلیکیشن چند زبانه از اندروید ۴ و بالاتر پشتیبانی میکند. اندازه این برنامه متناسب با هر دستگاهی متفاوت است.
۳-AppLock-Fingerprint UnlockAppLock-Fingerprint Unlock هم قفل برنامهها را با اثر انگشت باز میکند. این برنامه روی دستگاههای اندروید ۴ و بالاتر اجرا میشود. اندازه این اپلیکیشن کمتر از ۴ مگابایت است که دانلود آن را آسانتر میکند. این برنامه علاوه بر این که با قفل اثر انگشت از اپلیکیشنها محافظت میکند، با پسورد و PIN کد هم این امکان را برایتان به وجود میآورد. نسخه پولی این برنامه بین ۵۸ تا ۲۹۰ روپیه، متغیر است.
۴-FingerSecurity
برنامه قفل با اثر انگشت FingerSecuroty را هم به شما توصیه میکنیم. علاوه بر قفل کردن تمام برنامهها این ابزار میتواند تنظیمات و ویجتهایتان را هم قفل کند. یکی دیگر از قابلیتهای جالب این برنامه این است که از با عکس گرفتن از فرد مزاحم باعث میشود بفهمید چه کسی قصد سرک کشیدن در گوشیتان را داشته است. این اپلیکیشن نیازمند گوشیهایی با اندروید ۴٫۳ و بالاتر است. اندازه آن ۱۸ مگابایت است که در مقایسه با سایر برنامهها حجیم به حساب میآید.
۵-CM Fingerprint Applockerاین برنامه یک اسکنر اثر انگشت اندرویدی قابل اطمینان است که برای قفل کردن برنامههای رسانههای اجتماعی و همینطور برنامههای پیامرسان و تماس مناسب است. کار با این ابزار بسیار آسان است و مراحل تغییر تنظیمات قفل با اثر انگشت به راحتی انجام میشود. اندازه برنامه متناسب با دستگاههای مختلف متفاوت است.
۶-App Lock-Real Fingerprint Protectionگزینه بعدی در لیست ما App Lock است که هر اپلیکیشن ساده و همینطور برنامههای پیامرسان طرف سومی مثل واتساپ و مسنجر را قفل میکند. به علاوه، این برنامه شامل پسورد، PIN کد و الگو است که جایگزین اثر انگشت میباشد.
این برنامه به دستگاههایی با اندروید ۴ و بالاتر نیازمند است. علاوه بر قابلیتهای ذکر شده، این برنامه امکان قفل تنظیمات، مرورگرها، گالری و موارد دیگر را هم دارد. همچنین با گرفتن عکسهای فوری توسط این برنامه، دست کسی که میخواسته وارد گوشیتان شود، رو میشود.