برداشت زعفران از ۱۶هزار و ۸۰۷ هکتار سطح زیرکشت این محصول در سرزمین طلای سرخ آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزخراسان جنوبی؛ زعفران قائنات همچنان مرغوبترین زعفران جهان است و زعفران منطقه قائنات بویژه در مناطق کوهستانی چه بلحاظ قدرت رنگ دهی(کروسین)، چه به لحاظ عطر(اجزاءسافرانال) و چه به لحاظ طعم(پیکروکروسین) همچنان در جهان بی نظیر است.
استفاده از آب شیرین برای آبیاری، استفاده نکردن از کود شیمیایی، مهارت و تجربه کشاورزان، برداشت زعفران در صبح زود و نگهداری مناسب این محصول مهم را از دلایل مرغوب بودن زعفران قائنات است.
زعفران تولید شده در خراسان جنوبی، به علت برداشت گل زعفران قبل از طلوع آفتاب و برداشت غنچه قبل از بازشدن از کیفیت، عطر و قدرت رنگ دهی بالایی برخوردار است و مشتریان زیادی در کشورهای همچون آلمان، آمریکا، اسپانیا و حاشیه خلیج فارس دارد.