فرانس ۲۴ با اشاره به شیوع کووید ۱۹
کشورهای اروپایی با تهدید قرنطینه مجدد روبرو هستند
شبکه تلویزیونی فرانس ۲۴ اعلام کرد قرنطینه مجدد، همه قاره اروپا را تهدید میکند و برخی از کشورها فعلا به محدودیتهای جدی اکتفا کردهاند.
به گزارش
سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی فرانس ۲۴، در بسیاری از کشورهای اروپایی با تشدید همهگیری کرونا ممکن است دوباره قرنطینه عمومی اعمال شود.
دستکم سه میلیون نفر در اسپانیا به ویروس کرونا مبتلا شدهاند و به این ترتیب، این کشور دارای بیشترین میزان ابتلا در اروپا بوده است. پدرو سانچز، نخستوزیر اسپانیا در اظهاراتی تلویزیونی اوضاع کشورش را وخیم توصیف کرد.
سانچز گفت: «این هفته، در حالی که به رکورد رسمی یک میلیون مبتلا رسیدیم، بررسی شیوع سرمی که توسط موسسات دولتی انجام شده است، نشان میدهد که رقم واقعی افرادی که در کشور ما به کووید ۱۹ مبتلا شدهاند، بالاتر از سه میلیون نفر است.»
فرانس ۲۴ افزود: اسپانیا نخستین کشوری است که در اروپا به این سطح از ابتلا رسیده است. برای کاستن از سرعت شیوع این بیماری، مقامات اسپانیا رفت و آمد به برخی از مناطق و شهرها را محدود کردهاند و مردم فقط برای کار، تحصیل و خدمات پزشکی اجازه دارند به این مناطق و شهرها وارد یا از آنها خارج شوند. محدودیتها هم تشدید شده است و از فردا در مادرید، تجمعات از نیمهشب تا شش صبح ممنوع خواهد بود. مقامات اسپانیا قصد دارند به هر قیمتی از قرنطینه مجدد اجتناب کنند.
در دیگر مناطق اروپا، همچون ولز به مدت دو هفته و در ایرلند نیز به مدت شش هفته تدابیری برای مهار همهگیری کرونا اتخاذ شده است و این دو کشور نخستین مناطقی در اروپا هستند که برای بار دوم قرنطینه میکنند.
فرانس ۲۴ افزود: قرنطینه مجدد، همه قاره اروپا را تهدید میکند و برخی از کشورها فعلا به محدودیتهای جدی اکتفا کردهاند. به طور مثال میتوان به مقرارت منع رفت و آمد شبانه و محلی در آلمان، فرانسه و ایتالیا اشاره کرد. در جمهوری چک نیز - که بیشترین نرخ ابتلا را در اروپا دارد- همزمان با تعطیلی کافهها، رستورانها و مدارس، مسافرتها نیز محدود شده است.
یکی از شهروندان پراگ در این باره گفت: «بیشتر، تعطیلی مدارس موجب دغدغه من شده است و این، مشکل درست میکند. خود من باید همچنان به سر کار بروم و اینگونه فرزندم احساس بیحوصلگی خواهد کرد.»
برخی دیگر از کشورهای اروپایی همچون سوئد و مجارستان نیز همچنان راهبرد ایمنی جمعی را ترجیح میدهند و هیچ محدودیتی اعمال نکردهاند.