با حضور معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد و مدیر امور غذایی دانشگاه از ۱۰ واحد تولیدی برتر تجلیل و تندیس و لوح زرین سازمان غذا و دارو به آنها اهدا شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد همچنین از معرفی ۶ واحد تولیدی قابل تقدیر و ۱۱ مسئول فنی برتر خبر داد و گفت: ارتقای امتیازهای prps که نمره A را کسب کرده اند، کسب نمره قابل قبول در شاخصهای عدم انطباق و عرضه موادغذایی با کیفیت در بازارهای داخل و خارج کشور از موارد انتخاب واحد تولیدی برتر در سال ۹۸ در استان یزد است.
دکتر مصدق با اشاره به شیوع کرونا و نقش غذا و سبک زندگی در ابتلا به این بیماری افزود: براساس بررسیهای انجام شده، افرادی قربانی کرونا میشوند که از سبک زندگی غلط رنج میبرند.
وی اظهار داشت: در ۶۰ درصد مرگ و میرهای ناشی از کرونا، یکی از ریز فاکتورهای بیماریهای غیرواگیر از قبیل فشار خون یا دیابت را داشته اند که این موضوع اهمیت غذا و سبک زندگی سالم را دو چندان میکند.
مصدق ادامه داد: همچنین با کمک و حمایت واحدهای تولیدی استان ۱۰۰ بسته معیشتی و ۱۰۰ بسته بهداشتی تهیه و بین نیازمندان توزیع میشود.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد تأکید کرد: در حال حاضر ۲۶۰ واحد صنعتی فعال و ۳۵۰ واحد کارگاهی فعال در حوزههای غذایی، ارایشی و بهداشتی فعالیت میکنند.