نخستین مجتمع جامع سلامت در جنوب کشور ساخته میشود
ساخت بیمارستان ۲۲۶ تختخوابی رازی با عنوان نخستین مجتمع جامع درمان و سلامت جنوب کشور با سرمایه گذاری بخش خصوصی در بلوار راه آهن بندرعباس آغاز شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس ، مجری و سرمایه گذار این طرح گفت: این بیمارستان در زمینی به مساحت ۴۵ هزار متر مربع و با اعتبار ۶۰۰ میلیارد تومان در مدت ۴ سال ساخته میشود.
عباس بُلخاری افزود: رازی بیمارستان کامل و با تمام خدمات است که به صورت تخصصی و فوق تخصصی دایر خواهد شد.
وی گفت: این بیمارستان ۹ طبقهای به شکل استوانههای غیر هم مرکز ساخته میشود که در بین طبقات آن نور محیط و جریان هوا وجود دارد و مقاوم در برابر زلزله است.
مجری ساخت این بیمارستان خصوصی افزود: این بیمارستان با ویژگیهای منحصر به فرد خود به عنوان نسل پنجم بیمارستانهای جهان محسوب میشود.
عباس بلخاری گفت: با ساخت این بیمارستان ۷۵۰ شغل برای پزشکان، پرستاران و کادر درمان ایجاد میشود.
عضو هیئت مدیره بیمارستان ۲۲۶ تخت خوابی بندرعباس نیز گفت: در طراحی این بیمارستان از نمادهای بومی مانند چاههای اب طلا در لافت جزیره قشم و نمای آن از حصیر بافی در هرمزگان الهام گرفته شده است.
محمد شکاری یکی از مهمترین دلایل ساخت این بیمارستان را جلوگیری از اعزام بیمار به استانهای همجوار و ماندگار کردن نیروهای متخصص بومی در هرمزگان عنوان کرد.
وی افزود: ساخت این بیمارستان شاخصهای درمان در هرمزگان را ارتقا میبخشد.
عضو هیئت مدیره بیمارستان رازی بندرعباس گفت: در فازهای بعدی این بیمارستان در سالهای آینده بخشهای نگهداری سالمندان، ساختمان پزشکان و تجارت سلامت دیده شده است.
نماینده، ولی فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس نیز در مراسم آغاز ساخت این بیمارستان گفت: ساخت چنین بیمارستانهایی بویژه در زمان بیماری کرونا یکی از ضروریات امروز کشور و استان هرمزگان به شمار میرود.
حجت الاسلام و المسلمین محمد عبادی زاده افزود: با توجه به کمبودهای زیرساختی حوزه درمان و سلامت هرمزگان از این پس و در قالب مسئولیتهای اجتماعی بنگاههای های بزرگ اقتصادی و صنایع استان، این گونه بیمارستانها در هرمزگان بیشتر ساخته میشود.
وی گفت: بیمارستان رازی بندرعباس با ویژگیهای خاص خود میتواند هم الگویی برای دیگر استانهای کشور باشد و هم گردشگری سلامت را از کشورهای حوزه خلیج فارس داشته باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیز گفت: یکی از برنامههای توسعه پایدار توجه به ارتقای زیرساختهای درمانی است.
حسین فرشیدی افزود: با ساخت چنین بیمارستانهایی از مهاجرت پزشکان متخصص جلوگیری میشود که این قدم بسیار ارزشمندی برای هرمزگان و کشور است.
وی گفت: به عنوان بخش دولتی از سازندگان این بیمارستان حمایت میکنیم و اعتقاد داریم بخش خصوصی باید به حمایت از بخش دولتی وارد میدان شود.
رضا مدرس معاون عمرانی استانداری هرمزگان هم گفت: اضافه شدن هزار تخت خواب به مجموع تختهای بیمارستانی هرمزگان هدف گذاری شده است که بخش مهم آن با ساخت چنین بیمارستانهایی در بندرعباس جبران میشود.
رضا مدرس افزود: همه دستگاههای اجرایی مرتبط در هرمزگان بسیج شده اند تا با حمایت خود طرحهای مهم حوزه سلامت و بویژه این طرح به موقع و یا زودتر از آن تکمیل شود.