بهترين روش براي جدا کردن پوست سير استفاده از مايکرو ويو است.
به گزارش گروه وبگردی خبرگزاری صدا و سیما؛ اگر آشپزی میکنید حتما میدانید که کندن پوست سیر میتواند تا چه اندازه دشوار و پیچیده باشد. از طرفی این ماده غذایی به خاطر بوی بسیار تندی که دارد تا مدتها پس از جدا کردن پوستش بوی خود را روی دست باقی میگذارد؛ بنابراین خیلیها ترجیح میدهند که آن را همراه با پوست داخل غذا بیاندازند یا دست کم برای جدا کردن پوستش دستکش بپوشند.
خیلیها هم برای جدا کردن پوست سیر چاقو را به صورت افقی روی آن قرار داده با کف دست فشار متوسطی را به سیر وارد میکنند تا پوستش جدا شود. برای این منظور فقط به چند حبه سیر نیاز دارید و یک دستگاه مایکروویو.
کاربری در فضای مجازی اخیرا ویدئویی منتشر کرده که چطور این کار را باید انجام داد. او در ابتدا حبههای سیر را درون یک کاسه کوچک ریخته و کاسه را برای مدت ۳۰ ثانیه درون مایکروویو قرار میدهد.
بعد از شروع به کار مایکروویو صدایی شبیه به ترکیدن میشنوید (توجه کنید که مدت زمان انتخابی تان بیشتر از ۳۰ ثانیه نشود) و بعد سیرها را از مایکروویو خارج کنید. پوست سیرها کاملا جدا شده است، اما دو نکته وجود دارد: اول اینکه بافت سیرها خیلی نرم شده و بافت سفت قبلی را ندارند، در نتیجه دیگر امکان خرد کردن شان به سبک قبلی وجود ندارد و دون آنکه دیگر آنکه عطر و طعم شان تا حدودی از بین میرود و تازگی قبل را ندارد.