معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان یزد : برای آموزش دانش آموزان در ساعت پیک آموزش در شبکه شاد زمانبندی آموزشی در نوبت صبح و عصر تعریف شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما یزد ، مدتی بعد از پیدا شدن ویروس کرونا مسئولان آموزش و پرورش برای حفظ سلامتی دانش آموزان و معلمان آموزش از راه دور یا آموزش مجازی را مطرح و به این سمت حرکت کردند.
اما از آنجاییکه این نوع آموزش در حد گسترده برای نخستین بار اجرا شد، با مشکلات و چالشهایی همراه بوده است.
مشکلاتی از قبیل نداشتن توان مالی بعضی خانوادهها برای خرید گوشی تلفن همراه با قابلیت نصب برنامه، کافی نبودن زیرساختها برای اجرای آموزش مجازی و همراهی نکردن شبکه شاد در برخی مواقع و مناطق و دردسرهای استفاده از پیام رسانهای خارجی را میتوان در این نوع آموزش نام برد.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان در ارتباط با خبر ۲۰ شبکه یزد گفت:شبکه شاد، شبکهای امن و دانش آموزی است که برای اولین بار در حجم وسیعی اقدام به سرویس دهی کرده است و مشکلات آن را به وزارتخانه آموزش و پرورش ارجاع داده ایم والبته روز به روز مشکلات آن در حال مرتفع شدن است.
بهادر زاده افزود:، ولی وزارتخانه فعلا تنها راه حلی که برای رفع شدن مشکلات دارد، این است که همه آموزشها در یک ساعت انجام نشود و همه در اوج پیک آموزش، وارد شبکه شاد نشوند و برای حل این موضوع دو نوبت صبح و عصر برای آموزش تعریف کرده که دانش آموزان متوسطه در نوبت صبح و دانش آموزان ابتدایی در نوبت عصر در کنار خانواده آموزش ببینند.
وی با اشاره به اینکه استفاده از سایر پیام رسانها مانند واتساپ برای آموزش ممنوع است، افزود: البته بهتر است معلمان از شیوههای دیگر برای کمتر شدن آسیبهای فضای مجازی استفاده کنند.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان یزد گفت: تنها دوساعت آموزش ازطریق شبکه شاد برای دانش آموزان در نظر گرفته شده و شیوههای آموزش تلفیقی مانند استفاده از درسنامه، سی دیهای آف لاین و حتی آموزش حضوری در صورت امکان نیز از شیوههای آموزشی دیگر است.
بهادر زاده از والدین خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف موارد را با آموزش و پرورش نواحی در میان بگذارند.