رئیس کمیته امداد امام خمینی: با حذف واسطهها، شرایط برای افزایش درآمد مجریان طرحهای اشتغال به ویژه در حوزههای کشاورزی، هموار خواهد شد.
رئیس کمیته امداد با بیان اینکه طرح راهبری شغلی از سال گذشته در کشور اجرایی شده است، ادامه داد: در این طرح روشهای علمی روز با همکاری متخصصان و کارآفرینان نخبه و در مواردی توسط شرکتهای دانش بنیان برای ایجاد اشتغال مددجویان اجرا میشود.
بختیاری با تاکید بر اینکه حوزه کشاورزی از جمله ظرفیتهای بالقوه در تولید اشتغال کشور است، افزود: تولید نشاء، پرورش گیاهان دارویی، تهیه میوه خشک و ... با تنوع شغلی فراوان طی دورههای آموزشی به مددجویان ارائه شده و در همین راستا شغلهای مورد نظر در سراسر کشور ایجاد شده است.
رئیس کمیته امداد تاکید کرد: امسال به همه استانها ابلاغ شده است تا ۵۰ درصد از اشتغال ایجاد شده توسط کمیته امداد از طریق طرح راهبری شغلی برای مددجویان فراهم شود.
وی خاطرنشان کرد: یکی از برنامههای مهم کمیته امداد در سال جاری ایجاد ۲۰۰ هزار فرصت شغلی با پرداخت ۶۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرضالحسنه برای مددجویان تحت پوشش این نهاد است.
بختیاری با بیان اینکه زنجیره تولید حلقه مفقوده در توسعه اشتغال مددجویان و رشد تولید در کشور است، اظهار کرد: اگر زنجیره تولید فعال شود، دست بسیاری از واسطهها کوتاه شده و از این طریق منافع بیشتری به طرحهای اشتغال مددجویان در حوزههای کشاورزی و باغداری خواهد رسید.