رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: سازمان کنفرانس اسلامی به وظیفه خود در قبال فتوای علما در تحریم عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی عمل کند.
وی افزود: جهان اسلام، امروز در برابر چالشهایی، چون جهل، تفرقه، خشونت، افراط گرایی، اشغال گری، قتل و غارت و آزار بیگناهان و مظلومان به نام دین و مذاهب قرار گرفته است در حالی که ادیان از این حرکتها، مبری هستند.
رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: این حرکتها توسط گروههای تروریستی که از سوی استکبار جهانی آمریکا و صهیونیسم پشتیبانی میشوند، انجام میشود تا چهره اسلام را در دنیا تخریب کنند و مبانی اسلامی را به تحریف بکشانند.
وی سکوت در برابر ظلم را مشارکت با ظالمان دانست و افزود: استکبار به دنبال ترویج موج اسلام هراسی، مسلمان هراسی و ایران هراسی است و سکوت مجامع بینالمللی عامل ادامه ظلم دولتهای استکبار خواهد بود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تأکید کرد: ما باید بتوانیم در برابر این چالشها در سایه انتشار ویروس کرونا با یک اراده جدی مقاومت کنیم که این مهم مستلزم همکاری همه کشورهای عضو این سازمان است.
وی همچنین افزود: باید رسانههای دیداری، شنیداری و نوشتاری همراه با مراکز و نهادهای فرهنگی و مؤسسات دینی و دانشگاهی در کشورهای اسلامی، این مسئولیت را به عهده گیرند و در این میان، نقش علماء بیشتر از همه مؤثرتر خواهد بود.
آقای ابراهیمیترکمان از فلسطین به عنوان مسئله مشترک جهان اسلام یاد کرد و گفت: سکوت جوامع بینالمللی در برابر ظلم استکبار خیانت به امت اسلامی و آرمان فلسطین است.
رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی همچنین به نقشه راه مسأله فلسطین از منظر رهبر انقلاب اشاره کرد و افزود: ما باید برای آزادی فلسطین از این نقشه راه استفاده کنیم.
وی گفت: بازگشت آوارگان فلسطینی به سرزمین ابا و اجدادی خود، برگزاری انتخابات با مشارکت مردم اصلی فلسطین؛ اعم از مسلمان، مسیحی و یهودی، تشکیل نظام سیاسی منتخب اکثریت براساس رفراندوم و تصمیمگیری از سوی نظام سیاسی منتخب اکثریت برای سایر ساکنین در فلسطین اشغالی، اجزای این نقشه راه است.
رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در ادامه سخنانش تأکید کرد: لازم است در برابر هر گونه خشونت و جریانات افراطی و تکفیری به خصوص در جهان اسلام مقاومت کنیم تا جهانی مملو از امنیت و صلح به وجود آوریم.
وی با اشاره به طرح پیشنهادی رییس جمهور کشورمان با موضوع «جهان عاری از خشونت و مبارزه با افراطی گری» گفت: امیدواریم این فکر، با همت و اراده همه کشورهای جهان محقق شود و شاهد جهانی عاری از خشونت و افراط گرایی باشیم.
رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی خاطرنشان کرد: با اینکه اسلام یک حرکت و نهضت معنوی و اخلاقی است، اما بدون شک اگر بخواهیم انسان متکامل را بسازیم باید کل طرح اسلامی را در نظر بگیریم؛ تصویری که در رابطه با اخلاق، اقتصاد و فرهنگ است.
وی یادآور شد: بی شک اقتصاد یک عامل مهمی است و مقام معظم رهبری در اجلاس بانک توسعه اسلامی اشاره کردند که توسعه اقتصادی جزء مهمی از طرح احیای اسلامی و محوری از محورهای خیزش اسلامی است تا بتوانیم جهان اسلامی با عزت و استقلال که حقوق امت اسلامی را رعایت کند بسازیم.
رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در پایان سخنانش، آمادگی جمهوری اسلامی ایران را برای تحقق اهدافی که سازمان همکاریهای اسلامی برای آینده روشن جامعه اسلامی دنبال میکند اعلام کرد.