تولید ۲۷هزار تنی گوشت قرمز دامداران استان ایلام
استان ایلام با دارا بودن پنج درصد جمعیت عشایر کشور و دو میلیون و ۵۰۰ هزار راس دام سبک و ۹۸ هزار راس دام سنگین، یکی از استانهای پیشرو در تولید گوشت قرمز است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ رئیس اتحادیه دامداران استان به اشاره اینکه کار تولید گوشت در استان به سه
روش صنعتی، نیمه صنعتی و سنتی دنبال میشود گفت: جامعه عشایری استان با ۹ هزار خانوار سالانه ۳۰ درصد پروتئین استان را تامین میکنند.
غلامرضا قدمخیری با اشاره به اینکه تولید گوشت در استان تنها به عشایر محدود نمیشود ادامه داد: در کنار عشایر بیش از ۶۰۰ واحد صنعتی فعال نیز کار پرواربندی و تولید گوشت را انجام میدهند که در هر دور پروار بندی در حدود ۵۰ هزار راس دام گوشتی پرورش داده می شود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان نیز با تشریح برنامههای حمایتی این سازمان برای حمایت از تولیدکنندگان گوشت قرمز گفت: خرید تضمینی گوشت قرمز، توزیع نهادههای دامی با نرخ مصوب و تخصیص تسهیلات به تولیدکنندگان از جمله این برنامه هاست.
درخشنده رحیمی افزود: سالانه در حدود ۲۷ هزار تن گوشت قرمز در استان تولید که علاوه بر تامین نیاز بازار استان، مازاد آن نیز به استانهای دیگر صادر می شود.