گنجینهای زیر پوست نارنجی
با این میوه پاییزی به جنگ بیماری ها بروید
شکل و شمایلش شبیه گوجهفرنگی است، رنگ آن مانند هویج و بافتی شبیه به سیب دارد.
به گزارش گروه وب گردی
خبرگزاری صدا و سیما، خرمالو سرشار از آب و بتاکاروتن و مقادیر قابل توجهی ویتامینهای B۳، B۲، B۱ و C است، در ضمن این میوه مواد معدنی ضروری برای بدن مانند کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر و پتاسیم و مقداری سلولز را دارد.
خرمالو به علت دارا بودن مواد معدنی، برای رشد و نمو بدن بسیار مفید است و آهن موجود در آن عنصر اصلی خونسازی است. اسیدهای موجود در این میوه باعث هضم بهتر غذا و نیز جذب بهتر بعضی از ترکیبات غذایی مانند آهن و روی میشود. اگر خرمالو به خوبی رسیده باشد، برای کودکان نیز میوهای مفید محسوب میشود و در رشد و نمو آنها موثر است.
میوه رسیده خرمالو گلو را نرم میکند و از آن برای درمان اسهال خونی هم میتوان استفاده کرد. دانه میوه خرمالو که کوبیده و به صورت گَرد درآمده باشد سنگ کلیه و مثانه را دفع میکند. خرمالو حاوی مقدار زیادی پکتین است. پکتین یکی از فیبرهای محلول در آب است که باعث کاهش چربی خون میشود.
خرمالو سرشار از پتاسیم و منیزیم است به همین دلیل مصرف آن برای افراد مبتلا به فشار خون بالا میتواند مفید باشد. اگرچه خرمالو خواص بسیار زیادی دارد، اما خوردن بیشتر از ۱ تا ۲ عدد از آن در روز توصیه نمیشود. ضمن اینکه خوردن همین مقدار از خرمالو هم برای کسانی که به یبوست مبتلا هستند، مناسب نیست؛ چون فیبر موجود در آن یبوست را تشدید میکند.
افرادی که موهایشان اصطلاحا کم پشت است و یا به قدری که باید پر نیست، میتوانند با خوردن خرمالو و دریافت روی موجود در آن، موهای سالم و پرپشتی داشته باشند. خرمالو، به اندازه توت فرنگی آنتی اکسیدان دارد و به همین دلیل، شما میتوانید برای جوان سازی و شاداب سازی پوستتان، روزی نیم ساعت پوست خرمالو را روی صورتتان قرار دهید.
کسانی که تمایل به خوردن خرمالو با پوست دارند، حتما باید پیش از این کار، آن را خوب بشویند و به تکههای کوچک تقسیم اش کنند تا بتوانند هنگام خوردن، آن را خوب بجوند تا مشکلی برایشان پیش نیاید. مصرف این میوه به صورت گس و نرسیده چندان مناسب نیست و بهتر است خرمالوی رسیده و شیرین را برای خوردن انتخاب کنید.