رئیس نهاد نمایندگی، ولی فقیه در دانشگاهها تاکید کرد: شبکه هم اندیشی استادان دانشگاههای کشور باید به طور جدی و هم افزا تشکیل شود و به عنوان جریانی اثرگذار در حل مسائل جامعه مشارکت کند.
وی شناسایی فرهیختگان و صاحب نظران و ایجاد زمینه نقد مسائل را از آثار این دفاتر برشمرد و افزود: این دفاتر ظرفیتهای خوبی برای مشارکت در تدوین سیاستهای کلان و کمک به تصمیم سازان کشور دارد که از این بابت از دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام برای باز کردن فضای بهره مندی از دیدگاه دانشگاهیان در تدوین برنامه هفتم توسعه تشکر میکنم.
حجت الاسلام والمسلمین رستمی این دفاتر را ذخیره ارزشمند پیش روی تصمیم سازان کشور دانست و تصریح کرد: دهها هزار استاد تحصیل کرده و اعضای هیأتهای علمی با این دفاتر ارتباط دارند که متأسفانه استفاده از این ذخایر ارزنده در مراجع تصمیم گیری کشور مغفول مانده است.
وی گفت: نهاد نمایندگی، ولی فقیه در دانشگاهها به عنوان مرجع متولی دفاتر هم اندیشی دانشگاهیان چشم انداز بالاتری برای استفاده از ظرفیت این دفاتر در نظر دارد.
رئیس نهاد نمایندگی، ولی فقیه در دانشگاهها از دبیران هم اندیشی حاضر در این نشست خواست که با همت جدیتر کمربندها را محکمتر از قبل ببندند و در حل و فصل مسائل کشور مشارکت کنند.
حجت الاسلام والمسلمین رستمی گفت: دفاتر هم اندیشی دانشگاهها میتوانند در عرصه مدنی فعالتر از قبل باشند و برای حل و فصل مسائل کشور نقش آفرینی بیشتری کنند.
وی با اشاره به نقش مؤثر دفاتر هم اندیشی در احصای مسائل مهم کشور و گردآوری دیدگاهها و ارائه راهکارها برای حل و فصل آن تاکید کرد: مجموعههای هم اندیشی دانشگاهی باید به شورای هم اندیشی برای حل مسائل کلان نظام تبدیل شود.
حجت الاسلام والمسلمین رستمی افزود: فعالیت برای مشارکت دانشگاهیان در تدوین سیاستهای کلی حاکم بر برنامه هفتم در دبیرخانه مجمع آغاز شده است، اما نقش دانشگاهیان نباید به این حد محدود شود بلکه باید در کنار دیگر مجموعههای پژوهشی به ویژه مرکز پژوهشهای مجلس مشارکت کنیم تا مسائل کلان کشور زودتر حل و فصل شوند.
رئیس نهاد نمایندگی، ولی فقیه در دانشگاهها گفت: رهبر معظم انقلاب اخیراً امام راحل را، امام تحول نامیدند و بر ضرورت نگاه تحولی برای حل مسائل کشور تاکید کردند دانشگاهیان باید با یافتن راههای میان بر برای پیشرفت سریعتر کشور، تحول آفرین شوند.
حجت الاسلام والمسلمین رستمی افزود: مقام معظم رهبری بارها فرمودند که عقب نگه داشتن کشور از جانب جریان استعمار و استثمار و شاهان و مدیران ضعیف به ویژه در دو قرن اخیر سبب فاصله میان ما و کشورهای پیشرفته شده است و راه کاستن این فاصله قطعاً باید طی کردن راههای میان بر باشد.
وی یافتن راههای میان بر را نیازمند تحول آفرینی دانست و با اشاره به اهمیت برنامه هفتم توسعه گفت: دبیرخانه مجمع در پی بهره مندی از ظرفیتهای دانشگاهی برای تدوین این برنامه است و دفاتر هم اندیشی دانشگاهی به عنوان مجموعههای متشکل، هم افزا و دارای ظرفیت بالا از این قابلیت بهرهمند است که دیدگاههای دانشگاهیان را گردآوری و به مجمع ارائه کند.
در این نشست همچنین در ارتباط تصویری با دبیران دفاتر هم اندیشی نهاد نمایندگی، ولی فقیه در دانشگاههای کشور، برخی از این دبیران از استانهای مختلف در گفتگو با دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، دیدگاهها و پیشنهادهایشان را برای ارتباط مطلوبتر با دبیرخانه مجمع به منظور مشارکت در تدوین سیاستهای کلی حاکم بر برنامه هفتم توسعه ارائه کردند.