۱۰ نفر در ارتباط با چالش مومو در اصفهان شناسایی شدند.
سرهنگ سیدمصطفی مرتضوی با بیان اینکه این افراد در رده سنی جوانان و نوجوانان بودند، افزود: چالش مومو در فضای مجازی باعث ایجاد تنشهایی بین کاربران شده و تعدادی در داخل کشور با سو استفاده از این فضا با ایجاد پروفایل با تصویر مومو (تصویری ترسناک از زنی با برآمدگی چشم) برای دیگر کاربران ایجاد مزاحمت کردند.
رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات (فتا) فرماندهی انتظامی اصفهان با اشاره به اینکه چالش جدیدی که با عنوان مومو در فضای مجازی ایجاد شده، هیچ مخاطره فنی ندارد و فقط از طریق تماس گرفتن با یک حساب کاربری ناشناس است گفت: چالش مومو فقط در شبکه واتسآپ گزارش شده است و کاربران به هیچ عنوان تماسهای ناشناس را پاسخ ندهند و به فرزندان خود در این زمینه آموزش دهند.
وی با بیان اینکه دانشآموزان در این روزها به دلیل حضور در کلاسهای آموزش مجازی از گوشیهای هوشمند زیاد استفاده میکنند افزود: لازم است والدین با توجیه آنها و نظارت درست از آموزشهای افراط گرایانه دوری کنند.
سرهنگ علی محمد رجبی رییس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا هم افزود: رسیدگی به ارسال پیامها و کلیپهای موسوم به مومو به صورت ویژه در دستور کار پلیس فتا قرار گرفته و بزودی افراد داخلی که هدفشان اذیت و آزار دانش آموزان بوده است، گرفتار قانون میشوند.
شهروندان در صورت اطلاع از هرگونه فعالیتهای مجرمانه در فضای مجازی میتوانند موضوع را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرس www.syberpolice.ir اطلاع دهند.
مومو " چالشی است که در شبکه پیامرسان "واتس آپ " گسترش پیدا کرد و در آن شماره تماسی بهصورت ناشناس، کاربران را به چالش دعوت کرده و آنها را تحریک میکند تا به مومو یک پیام ارسال کند؛ در مواردی کاربران پس از شروع گفت وگو با حساب کاربری مومو به انجام رفتارهای خطرناک دعوت میشوند.