معاون درمان ستاد ملی مقابله با کرونای استان تهران گفت: با وجود توصیه ها، موج آلودگی کرونا در تهران خیلی بالاست.
معاون ستاد ملی مقابله با کرونای استان تهران گفت: دهه آخر مهر، بستریها بیشتر شده و به نسبت تعداد بستریها، تعداد مرگ و میر هم بیشتر شده است و بیماران وخیم که سیر درمان را طی میکنند هم شرایط خوبی ندارند.
وی افزود: جنس مقابله با بحران کرونا به علت طولانی شدن زمان بحران، پیچیده است.
معاون درمان ستاد ملی مقابله با کرونای استان تهران گفت: گسترش بیشتر کرونا به خانهها موجب پیچیده شدن مقابله با کرونا شده است.
وی با اشاره به اعمال محدودیتهای کرونایی در ۵ کلانشهر افزود: مبدا این محدودیتها بیشتر مهم بود و تلاش شد تا از مبدا مسافرتی انجام نشود.
معاون درمان ستاد ملی مقابله با کرونای استان تهران با بیان اینکه اعمال محدودیت ها، خود منجر به مشکلاتی میشود، گفت: شرایط جایگزین و ... باید لحاظ میشد که در این باره محدودیتهایی وجود داشت.
آقای توکلی با اشاره به مزیتهای دور کاری در این شرایط کرونایی افزود: باید یک سوم ساعت کاری کارمندان کم شود.
وی گفت: نزدیک ۱۰۰ بیمارستان درگیر کرونا هستند و رصد تمام بیمارستانها متمرکز انجام میشود تا توزیع بیمار با مشکل مواجه نشود.
معاون ستاد ملی کرونا استان تهران گفت: اکسیژن رسانی به بیمارستانها خیلی مهم است؛ اگر نیاز به اکسیژن باشد باید اورژانسی فراهم شود.
رئیس بیمارستان بقیت الله گفت: ۳۰۰ بیمار بستری در بخش کرونا داریم و تمام امکانات و ظرفیت ما در اختیار بیماران قرار گرفته است.
دکتر حسین صمدی نیا افزود: پلاسما درمانی تاثیر بهتری برای بیماران دارد.
وی افزود: در مسیر اورژانس، مسیری جدا برای بیماران غیر کرونایی در نظر گرفته شده است.
رئیس بیمارستان شریعتی هم گفت: از آخر شهریور آمار بیماران ما افزایشی بوده است و جمعه صبح با شرایط بحرانی مواجه شدیم و کارکنان بیمارستان در آماده باش کامل قرار گرفتند.
دکتر سعیدرضا مهرپور افزود: دیگر کار از توصیه گذشته است و هم اکنون بخشهای مهم بیمارستان مثل قلب، کلیه و ... به بیماران کرونایی اختصاص داده شده است.
وی گفت: با توجه به افزایش سفرها، هفتههای آینده هم با شرایط سختی مواجه خواهیم بود.