در پی تصمیم دولت اسپانیا به تعطیلی رستورانها
تظاهرات مردم بارسلون در اعتراض به محدودیت های کرونایی
گروهی از مردم بارسلون، علیه تصمیم دولت در تعطیلی اغذیه فروشیها و رستورانها، تظاهرات و گردهماییهای اعتراضی برگزار کردند.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از خبرگزاری فرانسه، گروهی از مردم بارسلون، علیه تصمیم دولت در تعطیلی اغذیه فروشیها و رستورانها در چارچوب اعمال محدودیتهای قرنطینهای برای مهار بیماری همه گیر ویروس کرونا ۲۰۱۹ (کووید-۱۹)، تظاهرات و گردهماییهای اعتراضی برگزار کردند.
بر اساس محدودیتهای قرنطینهای برای مهار بیماری، اغذیه فروشیها و رستورانها فقط میتوانند خدمات تحویل در منازل (اصطلاحا بیرون بری) انجام دهند و حق پذیرش مشتری ندارند. دولت این منطقه نیز استدلال خاص خود را در این خصوص مطرح و اعلام کرده است برای جلوگیری از قرنطینه سراسری و عمومی دست به این تصمیم زده است.
شرکت کنندگان در تظاهرات و گردهماییهای اعتراضی امروز میگفتند با این تصمیم ما از گرسنگی خواهیم مرد. یک روزنامه نگار خبرگزاری فرانسه خاطرنشان کرد: در میان جمعیت، پیشخدمت ها، سرآشپزها، صاحبان رستورانهای کوچک که برخی کلاه بر سر داشتند و بر ماهیتابهها میکوبیدند، حضور داشتند. برخی از آنها تخم مرغ و بشقاب چینی را به سوی ساختمانهای رسمی پرتاب کردند.
آلوارو ساگردا، آشپز هتلی ۵ ستاره چنین هشدار میدهد: مدت زیادی است که دیگر نمیتوانیم کار کنیم. ممکن نیست که آنها اغذیه فروشیها و رستورانها را دوباره ببندند. چون ما گرسنه میشویم.
به باور خوآن مدروس، صاحب دو اغذیه فروشی که شش نفر در آن کار میکنند، این وضعیت، غیرقابل تحمل شده است و بنابراین هر اتفاقی که بیفتد او مسئولش نیست.
برخی افراد دیگر مانند آدریان گیل، پیشخدمت ۳۶ ساله که به مدت ۱۴ سال در این شغل کار میکند، میگوید: چیزی که ما از آن میترسیم آن است که مدت اجرای محدودیتهای قرنطینهای برای مهار این بیماری به ۱۵ روز ختم نشود. چون کاملا روشن است با ۱۵ روز تعطیلیِ اغذیه فروشیها و رستورانها چیزی حل نمیشود. نگرانی ما آن است که ۱۵ روز دیگر نیز به این اضافه شود و در ابتدای سال آینده، خود را این گونه ببینیم.
از عصر پنجشنبه، اغذیه فروشیها و رستورانها به مدت حداقل ۱۵ روز در منطقه در کاتالونیا و برخی دیگر از مناطق اسپانیا برای جلوگیری از شیوع بیماری کرونا بسته خواهند شد. مقامات کاتالونیا روز چهارشنبه توضیح دادند رستورانها فقط مجاز به تحویل غذا در منزلند.
پس از تعطیلی نسبی مادرید - جایی که اغذیه فروشیها و رستوران هایش همچنان باز هستند - و سایر محدودیتهای اعمال شده در مناطقی مانند اندلس، ناوارا یا گالیسیا در مبارزه با افزایش آلودگی در اسپانیا، جایی که همه گیری تا به حال بیش از ۳۳ هزار نفر را کشته است، این خبر اعلام می شود.
در اروپا چندین کشور اقدامات مشابهی را اتخاذ کرده اند. هلند و ایرلند شمالی، دستور تعطیلی اغذیه فروشیها و رستورانها را داده اند، فرانسه نیز در هشت کلانشهر از جمله ناحیه ایل-دو-فرانس، یکی از هجده ناحیه فرانسه واقع در شمال این کشور است که کلانشهر پاریس نیز در آن قرار دارد، مقررات منع آمد و شد برقرار کرده است.