سخنگوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۲۶۵ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان باختند و ۴ هزار و ۶۸۴ نفر نیز در بخش ICU بستری شدند.
وی ادامه داد: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۵۲۲ هزار و ۳۸۷ نفر رسید.
وی افزود: متأسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۶۵ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۲۹ هزار و ۸۷۰ نفر رسید.
سخنگوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: خوشبختانه تا کنون ۴۲۰ هزار و ۹۱۰ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
خانم دکتر لاری افزود: ۴ هزار و ۶۸۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
وی افزود: تا کنون ۴ میلیون و ۴۵۴ هزار و ۵۷۰ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
خانم دکتر لاری گفت: استانهای تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان و یزد در وضعیت قرمز و استانهای کردستان، هرمزگان، فارس و گلستان نیز در وضعیت هشدار قرار دارند.
در این شیوه هر فرد میتواند بدون محدودیت و به هرتعدادی که خواست راه حل و پیشنهاد ارائه دهد .
بنابراین دراین شیوه در نهایت با تعداد انبوهی از پیشنهاد و راهکار مواجه میشویم که از سوی افراد مختلف ارائه شده است ، البته یقینا بسیاری از این پیشنهادات نابجا و غیرموجه هستند ، ولی از میان آن حجم انبوه از پیشنهادات و راهکارها ، قطعا راه حل های ارزشمند و موجهی نیز پیدا خواهند شد
.
با توجه به اینکه بیماری کرونا بحرانی جدید و ناشناخته است و عمر چندانی ندارد بنابراین اطلاعات متخصصان در مورد این بیماری و راههای مقابله با آن کم است ،
و بخاطر نوظهور بودن این بیماری ، ابعاد بسیاری از آن از دید متخصصان مربوطه دور مانده است ، و چه بسا متخصصان برای مقابله با این بیماری باید به راه حل ها و پیشنهادات افراد عادی جامعه هم توجه کنند و از آنها کمک بگیرند ، تا شاید از بین همه این پیشنهادات ، راه حل های مناسبی نیز پیدا شود.
مثلا از کلیه رانندگان تاکسی ، مغازه داران ، کارکنان دولتی و سایر اقشار جامعه در هر منطقه ، روستا ، شهر ، استان ، و کل کشور درخواست شود تا هر شخص با توجه به نوع فعالیت خود ، هرگونه راهکاری را که برای کاهش ازدحام و ترددها در محله ، و شهر یا استان یا کل جامعه به ذهنش میرسد مطرح کند ، تا ضمن کاهش ازدحام و ترددها در جامعه ، حداقل آسیب به به جنبه های مختلف اجتماعی و انسانی و اقتصادی و محیطی وارد شود.
در نهایت همه این پیشنهادات در مجمعی از افراد خبره و صاحب صلاحیت بررسی و پالایش شوند ، تا راهکارهای مناسب از بین کل پیشنهادات ارائه شده انتخاب و اجرایی شوند.
دربحث مقابله با کرونا یقینا جای خالی شیوه مذکور بشدت احساس میشود ، و بجای بحث و جدل های بیهوده در مورد مسائلی که پاسخ آنها از قبل مشخص است ، مانند بحث در مورد ضروری بودن یا ضروری نبودن اعمال محدودیت ها در سفرها و ترددها و اجتماعات وغیره ، باید به شیوه ذکرشده اتکا شود تا راه حل ها ی مناسب از بین کسانی که مستقیما با این مشکل دست و پنجه نرم میکنند ، یعنی مردم عادی و صاحبان مشاغل خرد و سایر اقشار جامعه پیدا شود.
چون این مردم عادی هستند که مستقیما با این مشکل و بیماری در ارتباطند و با آن مواجهه دارند ، بنابراین هیچکس بهتر از خود آنها نمیتواند راهکارهای لازم را برای مقابله با این مشکل ارائه دهد..... و مسئولین جامعه در جریان ریز مشکلات نیستند بلکه این افراد عادی جامعه هستند که از جزئیات مشکلات آگاهند و همانها هستند که میتوانند بهترین راهکارها را در مورد مقابله عمومی با کرونا و کاهش سفرها و ازدحام ها ارائه دهند .....