به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز اصفهان؛ متخصصان تغذیه مصرف ماهی بهدلیل منبع با ارزش پروتئین، ویتامین و اسید چرب امگا سه برای همه سنین تاکید و توصیه میکنند.
تحقیقات نشان داده مصرف ماهی احتمال خطر بروز حمله قلبی و سکته، ریسک افسردگی و شدت بیش فعالی کودکان را کاهش میدهد و به بهبود قدرت حافظه و بهره هوشی و آرامش عضلات منجر میشود.
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به ظرفیتهای بسیار مناسب استان اصفهان در تولید انواع آبزیان گفت: استان اصفهان رتبه نخست تولید ماهیان زینتی کشور و رتبه نخست تولید ماهیان گرمآبی در استخرهای ذخیره کشاورزی کشور را داراست.
محمدرضا عباسی با اشاره به اینکه اعتماد مردم به بخش خصوصی در تهیه محصولات و فراوردههای غذایی آبزی باید افزایش یابد تصریح کرد: قیمت ماهی نیز از عوامل تاثیرگذار در مصرف ماهی است هرچند با توجه به تنوع محصول و قیمت ماهی در بازار استان، تاثیر این عامل کم است.
وی با تاکید بر اینکه ارتقاء سرانه مصرف ماهی از اهداف سازمان شیلات ایران است تصریح کرد: اگر دو درصد از هزینههای درمان برای امور سلامت محور و کمک به این مهم صرف شود، تاثیر بسزایی در کاهش بیماریها و تامین امنیت غذایی خواهد داشت.
عباسی مصرف دو بار ماهی در هر هر هفته را برای تامین سلامتی انسان ضروری دانست و گفت: اقتصاد خانوار نیز در این زمینه مهم است، اما با برنامهریزی میتوان در هر ماه حداقل یک بار نیز ماهی مصرف کرد.
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان توصیه کرد: برای طبخ آبزیان بهتر است آنرا کباب یا آب پز یا با استفاده از فر اجاق گاز طبخ کرد و در صورت سرخ کردن از روغنهای مفیدی همچون روغن زیتون یا کنجد به مقدار کم استفاده شود.
عباسی گفت: بیش از هشت بازار تخصصی ماهی در استان تاکنون ایجاد و برنامههای بسیاری برای ترویج و فرهنگسازی مصرف ماهی برگزار شده است.