دومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی تازه های پژوهش در علوم ورزشی به میزبانی دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.
احمدی با بیان اینکه کم تحرکی در زندگی مردم نگران کننده است، افزود: در شرایط کرونایی برنامه ریزی برای انجام ورزش با رویکرد غنی سازی اوقات فراغت مردم و افزایش تاب آوری جامعه انجام شده است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی هم در این همایش گفت: این سومین همایشی است که به صورت مجازی و آنلاین در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار می شود و تا آخر سال ۵ همایش دیگر هم به صورت مجازی برگزار خواهد شد.
بضاعت پور افزود: این همایش فرصت مغتنمی برای بهره گرفتن از یافته های علمی در حوزه رشته های علوم ورزشی است.
وی با بیان اینکه رشد رشته ها و فعالیت های ورزشی در دانشگاه محقق اردبیلی در برنامه توسعه دانشگاه قرار دارد، تصریح کرد: رشد رشته های ورزشی، برگزاری برنامه ها و مسابقات متعدد ورزشی، راه اندازی مرکز تحقیقات سلامت گستر، راه اندازی مرکز سلامت و تندرستی، راه اندازی مجله فناوری های ورزشی پیشرفته و خرید تجهیزات ورزشی از جمله اقدامات انجام شده در دانشگاه محقق اردبیلی در زمینه گسترش و توسعه برنامه های ورزشی است.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی و رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان اردبیل هم گفت: ورزش یک ابزار ارزشمند برای حفظ جان است و مقام معظم رهبری ورزش، تحصیل و تهذیب را به جوانان توصیه می کنند.
حجت الاسلام و المسلمین حسنی اضافه کرد: ورزش موجب سلامت نفسانی، روانی و جسمانی شده و سبب افزایش اعتماد به نفس، تقویت روح و جسم و ارزشمندی انسان می شود.
دبیر علمی دومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی تازه های پژوهش در علوم ورزشی گفت: ۳۲۵ مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شده بود که از بین آنها ۲۶۷ مقاله مورد پذیرش قرار گرفت.
محرم زاده ادامه داد: از بین مقالات پذیرش شده در دومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی تازه های پژوهش در علوم ورزشی ۲۲۵ مقاله در قالب پوستر و ۸ مقاله هم به صورت سخنرانی ارائه خواهد شد.
وی افزود: ۸ سخنران کلیدی برای سخنرانی در پنل ها در نظر گرفته شده است که ۴ نفر آنها از کشورهای ترکیه، عراق و آذربایجان بوده و ۴ نفر هم از دانشگاه های کشورمان است.
عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی و مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل هم گفت: برای تحقق برنامه ششم توسعه موظف هستیم که از پژوهش های علمی حمایت کنیم.
انوشیروانی ادامه داد: خلأهای بزرگی در بین علم ورزش وجود دارد و باید با استفاده از یافته های پژوهشی در حوزه ورزش این خلأها را پر کنیم.