میزان دسترسی و تامین غذا به بیش از ۱۲۰ میلیون تن در سال رسیده و علاوه بر تامین نیاز داخل، بخشی از محصولات غذایی را هم میتوانیم صادر کنیم.
آقای علیرضا رفیعی پور در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت:میزان دسترسی و تامین غذا به بیش از ۱۲۰ میلیون تن در سال رسیده است که نشان میدهد علاوه بر تامین نیاز داخل، بخشی از محصولات غذایی را هم میتوانیم صادر کنیم.
مدیر کل دفتر سلامت غذا و محیط زیست افزود: ایران در زمینه سلامت و ایمنی غذا با توجه به پایشهای ”از مزرعه تا سفره “ در شرایط مطلوبی برای مصرف کنندگان داخلی و خارجی قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه وزارت جهاد کشاورزی تامین کننده غذای کشور است افزود: جهاد کشاورزی در این زمینه اقداماتی از جمله تنظیم تولید، اجرای الگوی کشت، مدیریت بهداشت و مدیریت بازار، انجام داده است.
رفیعی پور در پاسخ به این سوال که آیا تحریمها در میزان تولید و امنیت غذایی تاثیر داشته است؟ گفت: بیماری کرونا درصدی در تامین مواد غذایی تاثیر داشته است، اما در تامین محصولات کشاورزی و باغی نقشی نداشته است.
وی تاکید کرد: هم اکنون با اشاره به شرایط کرونایی، میزان تولیدات کشاورزی سر به سر است.