میت رامنی در توئیتر خود نوشت؛
انتقاد تند سناتور جمهوریخواه از ادبیات زننده ترامپ
سناتور جمهوریخواه ایالت یوتا از فضای سیاسی آمریکا و ادبیات زننده رئیس جمهوری این کشور به شدت انتقاد کرد.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اینترنتی سی ان ان؛ "میت رامنی"، سناتور جمهوریخواه ایالت یوتا و نامزد ریاست جمهوری آمریکا در سال ۲۰۱۲ روز سه شنبه در بیانیهای که در حساب رسمی خود در توییتر منتشر کرد، از فضای سیاسی آمریکا که در آن جمهوریخواهان به رهبری ترامپ و دموکراتها از ادبیات شنیعی علیه هم استفاده میکنند، به شدت انتقاد کرد.
رامنی همچنین با انتقاد از دموکراتها به علت رفتارها و لفاظی هایشان نوشت: "این که در سیاست کشورمان گفتگوهای سرزنده جایشان را به جار و جنجالهای زننده، شنیع و آکنده از نفرتی داده اند مرا آشفته میکند. "
سناتور جمهوریخواه ایالت یوتا افزود، ترامپ به نامزد معاون ریاست جمهوری حزب دموکرات لقب دیو میدهد، بارها "نانسی پلوسی"، رئیس مجلس نمایندگان را دیوانه خطاب میکند، از وزارت دادگستری میخواهد رئیسجمهور پیشین را زندانی کند و درست در همان روزی که مشخص میشود توطئهای برای ربودن فرماندار میشیگان در کار بوده است، او را هدف حمله لفظی قرار میدهد. "
رامنی همچنین از آن چیزی که رفتارغیرقابل قبول دموکرات ها، از جمله تصمیم رئیس مجلس نمایندگان آمریکا مبنی بر پاره کردن متن سخنرانی سالانه ترامپ در اوایل امسال و حمله اخیر "کیت اولبرمان" تحلیگر ورزشی به جمهوری خواهان که در آن وی در برنامهای در توئیتر رئیس جمهور را "تروریست" خطاب کرد، انتقاد کرد.
اولبرمن که به تازگی شبکه «ئی اس پی ان» را ترک کرده است، افزود: ترامپ به دلیل نفرتی که ایجاد کرده است، باید برکنار شود.
رامنی خاطر نشان کرد: گرچه دموکراتها حملات خود را آغاز کرده اند، اما جو بایدن نامزد دموکراتها برای انتخابات ریاست جمهوری "از سخیف رفتار کردن مانند دیگران خودداری کرده است. "
رامنی از هیچ نامزدی حمایت نکرد و در بیانیه خود گفت "با نزدیک شدن به انتخابات سکوت کرده ام. "
این اظهارات رامنی که همواره از ترامپ انتقاد کرده است و رئیس جمهور در ماههای اخیر به شدت وی را مورد حمله قرار داده است، در یک فضای سیاسی پر جنجال مطرح شده است که ماه آینده و با نزدیک شدن به یکی از بحث انگیزترین انتخابات تاریخ آمریکا، به اوج خود میرسد.
این سناتور ایالت یوتا در بیانیه خود استدلال کرد که هر دو حزب و رهبران آنها باید این فضای پرتنش را کاهش دهند.
رامنی در ادامه نوشت: "نتیجه اوج گیری عصبانیت، به جای بسیار بدی منتهی میشود؛ هیچ فرد عاقلی چنین چیزی را نمی خواهد. "