سیارک جدید چیست؟
محققان در هاوایی، یک شیء فضایی ناشناخته رصد کردند که طول آن ۲۶ فوت تخمین زده شد.
به گزارش گروه وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، ماه گذشته، شیء آسمانی رصد شد که به سمت زمین حرکت میکرد. هرچند محققان تصور میکردند این شی، یک سیارک است اما کارشناس ناسا گفت: این شیء یک زباله فضایی و بخشی از یک موشک است.
ماه گذشته، تلسکوپی در هاوایی، سیارکی را رصد و آن را به فهرست خود اضافه کرد اما اکنون به نظر میرسد سیارک مذکور در حقیقت یک زباله فضایی و مربوط به مأموریت شکستخورده فرود بر روی ماه در ۴۵ سال قبل است.
این شیء، ۲۰۲۰ SO نام گرفت و به گفته کارشناسان به سمت زمین حرکت میکرد. طبق اطلاعات موجود، ۲۰۲۰ SO حدود ۴ ماه دور زمین مدار میزند و سپس در مارس ۲۰۲۱ میلادی به مدار خود دور خورشید برمیگردد.
"پل چوداس" یکی از کارشناسان برتر ناسا در حوزه سیارکها معتقد است این شیء فضایی، سیارک نیست و در حقیقت بخشی از یک موشک است.
چوداس تخمین میزند این شیء در حقیقت قسمت اول موشک سنتائور (Centaur) است که در سال ۱۹۶۶ میلادی بهطور موفقیت آمیز، لندر سورویور ۲ ناسا را به فضا برد اما یکی از پیشرانههای این لندر از کار افتاد و ابزار مذکور در نهایت روی ماه سقوط کرد.
از سوی دیگر، موشک از مدار ماه گذشت و به عنوان یک زباله فضایی وارد مدار خورشید شد. از آن زمان تاکنون اثری از موشک، رصد نشده بود.
ماه گذشته محققان در هاوایی، یک شیء فضایی ناشناخته رصد کردند که طول آن ۲۶ فوت تخمین زده شد. موشک قدیمی سنتائور، کمتر از ۳۲ فوت بود.