محمد سالاری در هشداری خواستار تعیین تکلیف هرچه سریعتر گودهای پرخطر توسط مالکان گودها و شهرداری شد.
وی ادامه داد: هرچند اقدام آتش نشانی و شهرداری منطقه درخصوص تخلیه شبانه ساکنان محل، علی رغم مقاومت آنها جای تقدیر و سپاس دارد، اما متاسفانه ورود دو نفر به یک ساختمان قدیمی منجر به فوت آنها شد.
سالاری با اشاره به جلسه ریاست شورا و کمیسیونهای تخصصی با معاونان مربوطه شهردار در خصوص گودهای پرخط، بیان کرد: در این جلسه مقرر شد همه شهرداران مناطق نسبت به تعیین تکلیف گودها بر اساس آخرین اخطار داده شده اقدام کنند و متعاقب آن نیز ما به عنوان کمیسیون شهرسازی و همکاران کمیسیون عمران در مناطق حضور پیدا کردیم و به مالکان گودهای پرخطر هشدار دادیم که چنانچه از آخرین فرصت استفاده نکنند، شهرداری تهران برای پرکردن و تعیین تکلیف گودها با ایجاد سازه نگهبان اقدام میکند.
وی تصریح کرد: مالکان گودهای پرخطر آخرین فرصت را غنیمت بشمرند، مدیریت شهری دوست ندارد آنها متضرر شوند، اما قطعا بین حقوق عامه و حقوق خصوصی ترجیح مدیریت شهری تحقق حقوق عامه است.
رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران همچنین نسبت به فرایند بروکراتیک تصمیم گیری و تصمیم سازی در شهرداری تهران تذکر داد و خواستار برونسپاری وظایف به شهرداران مناطق و سازمانها و شرکتها شد.
محمد سالاری در دویست و چهل و یکمین جلسه شورای شهر تهران هم ضمن قرائت پیام تسلیت خود در پی درگذشت استاد شجریان، در تذکری به شهردار تهران گفت: این روزها فرایند تصمیم گیری و تصمیم سازی در شهرداری تهران بسیار بروکراتیک است، حتی اجرای طرحهای محلهای و کوچک مقیاس که جزو برنامه اولویت محور شورا و شهرداری تهران و در حال اجرا است، برای کفایت اسناد یک پروژه، باید ماهها فرایند بروکراتیک بین صف و ستاد طی شود.
وی ادامه داد: چه کسی باید تصمیم بگیرد که این مشکلات حل شود؟ آیا این موضوع هم نیاز به منابع درآمدی دارد؟ آیا این موضوعها را هم افراد دیگر و جناح رقیب نمیگذارند حل کنیم؟ خیر، این مساله به خود ما برمی گردد.
سالاری گفت: آقای حناچی با یک تصمیم راهبردی میتواند در یکسال آینده به اندازه یک دوره مدیریت شهری کار انجام دهد و این را که گفته میشود، مدیریت شهری منابع درآمدی ندارد به هیچ عنوان قبول ندارم و معتقدم مشکل مدیریت شهری برونسپاری نشدن اختیارات ستاد، شهردار و معاونان به صف است و در قبال آن باید مطالبه گری و بازخواست کند.
وی با اشاره به موفقیت برخی شهرداران گذشته اظهار داشت: اگر بررسی کنیم، متوجه میشویم که در آن زمان اختیارات به طور کامل به شهرداران مناطق و سازمانها و شرکتها داده میشد، اما امروز شهردار یک منطقه و رئیس یک سازمان حتی اختیار جابجایی مدیر روابط عمومی خود را ندارد، بنابراین چطور توقع داریم شهردار منطقه تجلی عینی مدیریت شهری در منطقه باشد.
سالاری افزود: از ریاست شورای شهر تقاضا دارم یک جلسه اختصاصی برای این موضوع برگزار شود و نسبت به این موضوع مهم تصمیم گیری شود که زمان دارد از دست میرود.