افراط گرایان راست گرا تهدید قریب الوقوعی برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا محسوب می شوند.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از شورای روابط خارجی آمریکا در گزارشی نوشت افراط گرایان راست گرا تهدید قریب الوقوعی برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا محسوب می شوند.
در این گزارش به قلم بروس هافمن با عنوان "تهدید اخلال در انتخابات آمریکا و دامن زدن به ناآرامی های پس از آن، چقدر واقعی است؟" آمده است این تهدید بسیار واقعی است. در زمانی که قطبی گرایی سیاسی عمیقی در آمریکا وجود دارد؛ نتیجه انتخابات امسال به طور قطع باعث ایجاد نگرانی شدیدی می شود.
وي افزود دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برای رفع این نگرانی ها کم کاری کرده است. مدت ها قبل از آغاز رأی گیری، در بهار گذشته، ترامپ در حال زیر سئوال بردن صحت انتخابات بود. او ماه گذشته در یک تجمع انتخاباتی در نوادا اعلام کرد "دموکرات ها در تلاشند تا در این انتخابات تقلب کنند زیرا این تنها راهی است که آنها برای پیروزی در اختیار دارند."
هافمن تصريح کرد بنابراین جای تعجب نیست که برخی از پرشورترین حامیان رئیس جمهور آمریکا و همچنین شبه نظامیان به شدت مسلح از جمله "حافظان سوگند خورده" متعهد شده اند در صورت شکست ترامپ در انتخابات به خشونت متوسل شوند. توطئه افراط گرایان ضد دولت برای ربودن گرتچن ویتمر فرماندار میشیگان در کمتر از یک ماه از زمان برگزاری انتخابات نشان می دهد؛ باید پتانسیل خشونت را بسیار جدی گرفت.
کدام گروه ها ارائه کننده مهمترین تهدیدها هستند؟
مسئله این است ما درباره یک حرکت یکپارچه یا حتی منسجم صحبت نمی کنیم. بلکه گروه های ملی، ایالتی و محلی بی شمار، شبکه ها، مجموعه ها و نهادهای دیگر با درجات مختلف سازمان و انسجام وجود دارند. بسیاری از آنها به شدت مسلح هستند و ارائه کننده رویکرد برتری طلبی سفیدپوستان، ضد دولت، طرفدار اصلاحیه دوم و آنارشیست هستند. طبق یک تخمین، حدود سیصد گروه مختلف شبه نظامی وجود دارد که شاید در حدود پانزده تا بیست هزار عضو مسلح دارند و اغلب از نظر نظامی در هر ایالت آموزش دیده و فعال هستند.
مسئله ای که بیش از پیش سبب نگرانی می شود درخوست های آشکار برای انقلاب و ایجاد فتنه توسط گروه به اصطلاح بوگالو بویز است. این افراد افراطی فعالانه در تلاش برای آغاز یک جنگ داخلی در آمریکا هستند. بین ماه های فوریه و آوریل امسال, فعالیت این
با این حال, رویدادهایی همانند آتش زدن ساختمان اداره پلیس مینیاپولیس در ماه ژوئن گذشته؛ به آتش کشیدن برخی مناطق در واشنگتن و در نزدیکی کاخ سفید و تیراندازی در کنوشا و پورتلند اورگان به همراه آشوب ها در دیگر شهرها به تیتر اخبار و رسانه های اجتماعی تبدیل شد.
چقدر نگران فعالیت های آنلاین و آفلاین این گروهها در خیابان هستید؟
من به شدت نگران هستم. کلماتی که بکار برده می شوند؛ مهم هستند. این حجم بی وقفه از پست ها، توییت ها و پیام های تحریک آمیز برای درگیر کردن و ایجاد عصبانیت، رادیکال سازی و ایجاد انگیزه و در نهایت تحریک مخاطبان آنها برای اقدام کردن؛ طراحی شده است. نتیجه شامل ایجاد یک فضای بسیار ناپایدار و غیر قابل پیش بینی است که هم اف بی آی و هم وزارت امنیت داخلی در هشدارها به سازمان های اجرای قانون در سراسر کشور درباره آن ابراز نگرانی عمیقی کرده اند. وي تصريح کرد به عنوان مثال ، در ماه مه، اف بی آی به نام مجراهایی در برنامه ارتباطی رمزگذاری شده تلگرام اشاره کرد که قصد ایجاد هرج و مرج برای ایجاد "بوگالو" را داشت - که یک اصطلاح دیگر برای جنگ داخلی دوم آمریکا محسوب می شود. دو روز بعد ، یک مشاور آژانس امنیت ملی به دولت و مقامات محلی در ارتباط با " تروریست های داخلی که در حال سوء استفاده از مفاد مرتبط با اصلاحیه اول" در ارتباط با جنبش بوگالو هستند؛ هشدار داد.
از محل های اخذ رأی چقدر محافظت می شود؟ چه نوع حضور رسمی امنیتی برای اطمینان از برگزاری یک انتخابات آزاد و منصفانه مورد نیاز است یا انتظار می رود؟
صادقانه بگویم، مشخص نیست. یک مقام مجری قانون فدرال اخیرا اعلام کرد اف بی آی و وزارت دادگستری آمریکا به طور فعالانه ای در حال برنامه ریزی برای "احتمالات مرتبط با خشونت در مراکز اخذ رأی هستند." در عین حال، مشخص نیست که ده ها هزار تن از اعضای هیئت انتخابات محلی و آژانس ها و ادارات مجری قانون در سطح ایالتی، محلی و قبیله ای در صورت حضور افراد مسلح در مراکز اخذ رأی برای تهدید یا ایجاد رعب و وحشت، چه خواهند کرد. مشخص نیست چگونه این گروه های تندرو واکنش نشان خواهند داد اگر اعلام نتیجه انتخابات به تأخیر بیفتد یا این که در ارتباط با آن مناقشاتی وجود داشته باشد یا اگر رئیس جمهور مجدداً انتخاب نشود. به طور خلاصه باید گفت این یک انتخابات ملی و برخلاف انتخاباتی است که آمریکایی ها در طول زندگی خود تجربه کرده اند. صلاحیت یک فرآیند انتخاباتی منظم و انتقال قدرت که آمریکایی ها مدتها آن را مسلم می دانستند ، اکنون به طور فزاینده ای زیر سوال رفته است.