ساخت پروژه بجنورد به جنگل گلستان ۸۳ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان شمالی؛مدیر کل دفتر فنی، امور عمرانی و حمل و نقل و ترافیک استانداری خراسان شمالی
جواد زارعی اعتبار هزینه شده برای ساخت محور بجنورد به جنگل گلستان را تاکنون دو هزار و ٣٠٠ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: برای تکمیل این پروژه دو هزار و ۵٠٠ میلیارد ریال مورد نیاز است.
زارعی با اشاره به اعتبار مصوب هزار و ۶٢٠ میلیارد ریالی سفر ریاست جمهوری در تیر ماه سال گذشته، گفت: تا کنون ۵٢۵ میلیارد ریال از اعتبارات محل سفر پرداخت شده است،
وی گفت: یکی از ضروریات پروژه بزرگراه تملک و آزاد سازی اراضی مالکین واقع در مسیر و آماده کردن جبهه کاری برای پیمانکار است که برای تملک اراضی مورد نیاز افزون بر ٨٠ میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است که با تخصیص کامل اعتبارات قابل اجراست.
زارعی به دیدار استاندار خراسان شمالی با وزیر راه و شهرسازی در ماه گذشته اشاره داشت و گفت: در این دیدار گزارشی از وضعیت پروژههای حوزه راه استان ارائه شد که منجر به دستور وزیر راه به چهار معاونت خود برای سفر فوری به خراسان شمالی و صدور دستور برای تکمیل پروژه محور ارتباطی بجنورد به جنگل گلستان شد.
مدیر کل دفتر فنی استانداری پرداخت مطالبات پیمانکاران را از مشکلات و چالشهای موجود پروژه عنوان و تاکید کرد: موضوع فرونشست بخشی از محور واقع در بجنورد -آشخانه باید بررسی دقیق کارشناسی شود.