معاون وزیر ورزش و جوانان: فدراسیونها باید حضور ورزشکاران خود را در فضای مجازی مراقبت کنند.
وی افزود: چهرههای ورزشی مورد توجه جامعه هستند و این انتظار وجود دارد که با وسواس و دقت بیشتری در فضای مجازی حضور داشته باشند و مطالب خود را با حساسیتهای لازم منتشر کنند.
مراقبت لازم از ایجاد حواشی
معاون فرهنگی و ورزش همگانی وزیر ورزش و جوانان تاکید کردگفت: فدراسیونها حتما باید حضور ورزشکاران خود در فضای مجازی را رصد و مراقبت کنند و در صورت نیاز برای آنها آموزشهای لازم را در نظر بگیرند.
وی ادامه داد: رصد چهرههای ورزشی در فضای مجازی برای این است که حاشیهای برای او و آن رشته ورزشی ایجاد نشود.
تبعات حضور ورزشکاران در فضای مجازی
احمدی گفت: به باشگاههای ورزشی هم نسبت به حضور ورزشکارانشان در فضای مجازی تاکید کرده ایم، چون وقتی ورزشکاری به باشگاهی تعلق دارد، حضور مثبت یا منفی وی میتواند، تبعاتی برای آن باشگاه و رشته ورزشی در بین افکار عمومی ایجاد کند.
سوء استفاده از حضور مجازی
وی به ایجاد برخی حواشی از حضور ورزشکاران در فضای مجازی اشاره کرد و افزود: چالشی که همواره در این خصوص داشته ایم، سوء استفاده از واکنشها و محتوایی است که برخی ورزشیها در فضای مجازی منتشر کرده اند و رسانههای بیگانه برای پیشبرد اهداف و منافع خود از آن بهره برداری میکنند.
معاون وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: رسانههای بیگانه دامهایی برای چهرههای ورزشی پهن میکنند که گاهی آنها را گرفتار کرده و مشکلاتی ایجاد شده است.
وی گفت: مردم از چهرههای ورزشی انتظار دارند که حضورشان در فضاهای این چنینی مثبت، امیدبخش و مفید باشد.
حضور مثبت ورزشکاران در فضای مجازی
احمدی با بیان اینکه بخش عمده حضور چهرههای ورزشی در فضای مجازی از نظر وزارت ورزش مثبت است، افزود: این حضور و فراخوان برای پیگیری موضوعات و مشکلات مردم بوده است، مثل اتفاقاتی در چند سال اخیر زلزله کرمانشاه، سیل در پنج استان و مشکلاتی که کرونا ایجاد کرده است که ورزشکاران حضور پررنگی برای کمک به بخش آسیب دیده جامعه داشتند.
وی گفت: این حضور خیلی مفید و تاثیرگذار بوده است و با توجه به مسئولیت اجتماعی که ورزشکاران و چهرههای ورزشی ما نسبت به مشکلات جامعه در خود احساس میکنند، واکنش نشان میدهند و در مناطق محروم حضور مییابند و سعی میکنند، کمکهایی را به صورت خودجوش و بدون استفاده از ظرفیتهای دولتی جمع آوری و توزیع کنند.
معاون وزیر ورزش و جوانان افزود: چهرههای ورزشی بجز این کمک ها، برنامههای آموزشی برای بچهها در مناطق محروم برگزار میکنند که در واقع بازتاب آن را در فضای مجازی میبینیم و در بخش اطلاع رسانی و اقداماتی که انجام میدهند، بسیار تاثیرگذار است.
وی ادامه داد: این اقدامات امیدوارکننده و موثر است و به رفع مشکلات و گرفتاریهای بخشی از مردم در مناطق مختلف کمک میکند، لذا وجه غالب حضور چهرههای ورزشی در فضای مجازی مثبت است.
تشویق و حمایت از چهرههای مثبت
احمدی گفت: از این نظر همواره وزارتخانه با فدراسیونها هماهنگی کرده است که این ورزشکاران مورد حمایت بیشتر قرار بگیرند تا آنها تجلیل و تشویق شوند و دیگران هم در همین مسیر گام بردارند.
تذکر به فدراسیونها
وی با اشاره به اینکه برخی مواردی هم در فضای مجازی بوده که نیاز به تذکر داشته است، افزود: گاهی اوقات ممکن است، اقداماتی انجام شود که خیلی به جوانب آن توجه نشده باشد و بازتاب آن در جامعه جالب نبوده است. در این خصوص به باشگاهها و فدراسیونها تذکر داده ایم، چون این موضوع از نظر مدیریتی در محدوده فعالیت آنهاست و وزارتخانه درای مورد ورود نمیکند.