با وجود مخالفت های رئیس جمهور آمریکا؛
استقبال مردم آمریکا از رای دادن پستی
با وجود مخالفت های دونالد ترامپ،نتایج اولیه رای گیری در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نشان میدهد تعداد زیادی از مردم این کشور به صورت پستی در انتخابات که پیش از سوم نوامبر برگزار میشود شرکت کرده اند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری رویترز؛ موسسه پروژه انتخابات آمریکا که اطلاعات مربوط به رای گیری زودهنگام را جمع آوری میکند اعلام کرد در حالی که کمتر از چهار هفته به روز انتخابات زمان مانده است، بیش از شش میلیون و ششصد هزار آمریکایی رای داده اند که این رقم بیش از ده برابر تعداد کسانی است که در این زمان در سال ۲۰۱۶ رای داده بودند.
این وضعیت حاکی از این است که احتمالا تعداد بی سابقهای از مردم در رویارویی بین "دونالد ترامپ"، رئیس جمهور آمریکا و "جو بایدن"، نامزد دموکراتها رای خواهند داد.
"مایکل مک دونالد"، از دانشگاه فلوریدا که این پروژه را مدیریت میکند گفت این تغییر ناشی از گسترش رای دهی زود هنگام و پستی در بسیاری از ایالتها به عنوان یک روش ایمن برای رای دادن در طی همه گیری ویروس کرونا و نیز علاقمندی به تعیین آینده سیاسی ترامپ است.
مک دونالد اوایل این هفته در مصاحبهای گفت:""ما هرگز ندیده ایم که این تعداد از مردم در انتخابات رأی دهند، مردم وقتی تصمیم خود را میگیرند رأی میدهند و ما میدانیم که بسیاری از مردم مدتها قبل و همین حالا تصمیم خود را گرفته و قضاوت خود را درباره ترامپ را شکل داده اند. "
این افزایش زودهنگام تعداد رای دهندگان، مک دونالد را به طرف پیش بینی میزان مشارکت حدود ۱۵۰ میلیون نفر در انتخابات سوق داده است که این تعداد افراد, ۶۵ درصد واجدین شرایط رای دادن را تشکیل میدهد و بالاترین نرخ از سال ۱۹۰۸ تاکنون است.
اگرچه بایدن در نظرسنجیهای ملی از ترامپ جلوتر است، نظرسنجیها در ایالتهای مهم نشان دهنده وجود رقابتی تنگاتنگ است.
این اعداد که تاکنون گزارش شده اند مربوط به ۳۴ ایالت بعلاوه منطقه کلمبیا هستند. حدود دوازده ایالت، اجازه میدهند تا حدودی رأی گیریهای حضوری زود هنگام برگزار شود.
کمیسیون کمک به انتخابات آمریکا که یک آژانس فدرال است اعلام کرد درصد رأی دهندگانی که آرای خود را در روز انتخابات در یک ماشین رای دهی میاندازند پیش از امسال در حال کاهش مداوم بوده است.
کمیسیون کمک به انتخابات آمریکا اعلام کرد تعداد کل آرای زود هنگام یا پستی، از حدود ۲۵ میلیون در سال ۲۰۰۴ به ۵۷ میلیون در سال ۲۰۱۶ رسیده و بیش از دو برابر شده است. این به معنای افزایش از یک پنجم مجموع آراء به دو پنجم از همه آرا داده شده است.
ترامپ با رای گیری از طریق پست مخالف و این ادعای بی اساس را مطرح کرده است که این شیوه رای دهی منجر به تقلب میشود. کارشناسان وقوع چنین کلاهبرداریهایی را نادر میدانند.
این حملات رئیس جمهور موجب بروز نشانههایی از علاقمندی جمهوریخواهان به رای دادن از طریق پست شده است. طبق اعلام موسسه پروژه انتخابات، تعداد برگههای رای گیری برگشت داده شده از طرف دموکرات ها، بیش از دو برابر تعداد آرای برگشت داده شده از طرف جمهوریخواهان در هفت ایالت است که اطلاعات ثبت نام رای دهندگان را بر اساس حزبها گزارش میدهند.
یک نظرسنجی ملی رویترز / ایپسوس که هفته گذشته انجام شد نشان داد پنج درصد دموکراتها در سراسر کشور گفتند قبلا رأی داده اند که تعداد جمهوریخواهانی که چنین حرفی زدند، دو درصد بود. حدود ۵۸ درصد از دموکراتها تصمیم داشتند زودتر رأی دهند، ولی تعداد جمهوری خواهانی که میخواستند زودتر رای بدهند ۴۰ درصد بود.